Home Földönkívüliek Tömeges katonai UFO észlelések Indiában

Tömeges katonai UFO észlelések Indiában

0

2013 augusztusában több indiai katona számos UFO észlelést jelentett, melyek a kínai határ felett jelentek meg.A jelentések hamar meg is jelentek az indiai sajtóban, melyek arról számoltak be, hogy több mint száz észlelés történt különös tárgyakról az égen, melyek India és Kína határában repültek.

A Ladakh tartományban állomásozó hadsereg és a rendőrség sárgás gömbökről beszéltek, melyek leereszkedtek az ég kínai oldalán és lassú tempóban szelték át az eget, mielőtt eltűntek.

A katonai szervek meglepően nyíltan beszéltek ezekről a tárgyakról a kezdetekben. Egyesek azonban elkezdtek gyanakodni, hogy más országok akarnak betörni az országba és hivatalos személyeknek megfordult a fejében az is, hogy a tárgyak akár drónok vagy légi járművek lehetnek, melyek 2100 mérföldnyire repültek a határtól.

Lehetséges azonban, hogy ez csak elterelés volt? Miután kezdték komolyan venni a jelenséget, beindult a szokásos terelés?

Ezeket a kérdéseket némiképp tovább erősítheti a tény, miszerint A.K Antony védelmi miniszter később bejelentette, hogy semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy észlelések történtek volna abban a régióban.

Ezzel le is zárult az eset. A kételkedőknek a hatóságok ezen reakciója okot adhat a gyanúra, miszerint ennél az esetnél is elterelés történhetett. Azt, hogy mik jelentek meg az égen, a szemtanúk tudnának még mesélni.

Seres Gábor – paranormal.hu