Home Cikkek Tömeges UFO megjelenés Mexikó felett, második tipusú találkozás Németországban

Tömeges UFO megjelenés Mexikó felett, második tipusú találkozás Németországban

28

ufo_mexicoAz elmúlt napokban a Mexico TV számos fénypont megjelenéséről számolt be. A felvételen látható fényes gömbök az égen lebegnek, miközben nem távolodnak el egymástól, hanem meghatározott alakzatban haladnak tovább.

Az ismeretlen objektumok célja és rendeltetése ismeretlen. Csak találgatni tudunk, hogy a tárgyakat egyáltalán földönkívüliek vezetik-e, vagy csupán automatizált megfigyelő-kutató egységekről van szó, sőt, akár az is elképzelhető, hogy az összes fénygömb egy nagyobb anyahajó része, amely nem látható a mi fizikai rendszerünkben.

Egyes UFO kutatók azonban azt a magyarázatot fűzték a videóhoz, hogy amit látunk, az a Galaktikus Konföderáció egységei lehetnek. Ehhez kapcsolódóan legyen szó erről a szervezetről, hogy pontosan mit is foglal magában. Idézünk az Exopédia című könyvből:

A Galaktikus Szövetség pozitív energiájú földönkívüli csoportok szervezetéből áll, amely segíti az emberi fajt előrehaladásában és védelmezi őket. Az Ashtar Parancsnokság irányítja.

Figyelemmel kísérik a Föld eseményeit és mérlegelik a szükséges beavatkozásokat. A Galaktikus Szövetség több különböző bolygóról, galaxisból és világegyetemből való civilizációk nagy szövetsége, azért jött létre és működik együtt, hogy minden élet harmonikusan és összehangoltan létezhessen a Világegyetemben.

Minden lakott galaxisban van egy Galaktikus Szövetség. Ezek a szövetségek mind részét képezik az egyetemes szerkezet felépítésének pontosan úgy mint ahogyan az irodák képezik a részét egy óriásvállalatnak.

Küldetésük, hogy elősegítsék a szövetségkötéseket, és fenntartsák a békét a Galaktikus Szövetség különböző világai között valamint segíteni és eligazítani az új tagokat.

Ha a mexikói tömeges UFO megjelenés valóban a Galaktikus Konföderációhoz köthető, akkor elmondhatjuk, hogy az objektumok pozitív céllal voltak itt.

Továbbá ez a videó december 6-án készült Németországban, Ohmenhausen-ben, Baden-Wuerttemberg tartományban. A szerkezet startja igen csak meglepő:

 

28 COMMENTS

  • Az én véleményem,hogy esetleg csak egy kis szabálytalanságért szólt az a síp, a meccs java még hátra van. A hajrája még csak most fog kezdődni.Valahogy nem passzolnak a dátumok,a csillagokhoz. Eddig még csak tiki-takiztak. Azért bízom benne,hogy nem aláznak le bennünket nagyon. Vagy mégis? Ki tudja. Bár a kísérletek azt mutatják,hogy mindig akad valaki aki megnyomná azt a bizonyos gomb-ot. Ebből kifolyólag, az,hogy valós,vagy valótlan ez a videó, mit sem számít. Sokszor idéztem már ezt a viccet,de mindig passzol. “…ne a szemednek higgy,hanem nekem….”

 1. Hát nem vagyok a filmes trükkök szakértője, de a német videó az üt. Valahogy így képzeltem el az itteni közlekedéseiket az elmúlt évtizedek beszámolói alapján. A fizika törvényei nem nagyon léteznek számukra. De jó nekik 🙂

 2. A felső videón madár távlatból a Fény galaktikus ufó flottája demonstrálja magát! Rendszeresen szoktak parádézni a nagyobb települések felett, főleg mexikóban! Azért, hogy felhívják magukra a figyelmüket! Viszont az alsó felvétel, ha eredeti akkor tényleg szenzációs! Ezen viszont a negatív szürke ufónauták és a járművük látható viszonylag közelről! Aki a felvételt készítette, lehet, hogy a fűben hasalt, és az okostelefonjával pásztázva rögzítette a látottakat! Aztán amikor a kis szürkék és a bal oldalon látható nagy szürke befejezte a tevékenységét, akkor jól megfigyelhetően összement! /elolvadt/ Mert úgy szálltak be a hajóba, hogy teleportálták magukat! Kis idővel később pedig elképesztő sebességgel függőlegesen kilőtték magukat a felhők közé! Az esemény szemtanúja nem számított erre, és úgy becsinált, hogy valsz. tele lett a gatyája, és elmenekült a helyszínről! De a záró képsorokon azért az is jól látszik, hogy észrevették őt a szürkék, és utána fentről figyelték az az embert aki őket figyelte!   

 3. Mind a két felvétel rendkivül érdekes. Ha a németországi felvétel eredeti, akkor talán minden idők legjobb UFO videóját látjuk, idegen lényekkel együtt, ha viszont hamisitvány akkor elmehet a francba aki csinálta az emberek hülyitésére.

  • A hatalomnak valamilyen módon reagálni kéne az UFO-s videókra (is). Honnan tudják, melyik felvétel valódi, vagy hamis? Nem értem, hogy mi az álláspontjuk. Kb úgy kezelik az UFO-s dolgokat, mintha ezek nem fordíthatnák fel a világot pillanatok alatt. Hinni, vagy nem hinni egy dolog. De a világon fellelhető töménytelen mennyiségű anyag közül, ha csak 1% eredeti, az is azt jelenti, hogy léteznek. 

   • Nagyon igazad van. Már 1 % is azt jelenti, hogy léteznek, viszont az UFO jelenségek kb. 5 %-a az amire biztos, nincs földi magyarázat, és kb. ennyi az arány a videoknál meg fotóknál is, amiken semmi hamisitványra utaló nyomot nem találtak komoly vizsgálatok után sem. . Úgyhogy 5 %-ról van szó, nem is 1-ről és ez azért a látszat ellenére is komoly észlelési mennyiséget képvisel.

    • Szerintem meg még 5 %-nál is többről van szó. 
     95 % nem lenne hiteles, és valami más lenne, nem UFO?? 
     Ezt én nem hiszem el.  🙂  Pedig már máshol, mástól is olvastam. 
     Több az egy kicsivel, mint 5 % ami UFO. 
      

     • Ez az objektiv UFO kutatás álláspontja, hidd el nekem Szpacsek nagyon nem kevés az az 5 %. De 90-95 %-ra valóban találtak földi magyarázatot. Vagyis ahogy szokták mondani: “Nem minden UFO ami fénylik” 🙂

 4. Hello! Szerintem pedig ugymond mindegy,hogy valodi e vagy nem….ugyanis akik ilyeneket neznek azok ugy gondoljak,hogy leteznek mas eletformak is az univerzumban…Viszont ugy kozelrol valoszinuleg csak kevesen lathattak mint ahogyan ez a videon is lathato. A hetkoznapi embereket amugy sem erdekli az olyan,csak mennek mint a bamba lovak..Aki hisz bennuk az kutat es olvas is utanuk s nem meglepoek az Ufo-nak nevezheto lenyek. Mar amennyit szo volt a nyilvanos megjelenesukrol eppen lehetne mar nem?:)

 5. Ez a német videó messze a legjobb felvétel, amit valaha is láttam. Nem egy több száz méterre, vagy km-re lebegő/repülő valami, hanem egy szinte karnyújtásnyira levű objektum. Az, ahogy elrajtol, és az, ahogy ott fenn képzeletünket is meghaladó sebességre kapcsol… Hát van még mit tanulni 🙂 

 6. Tecet ez a nemet felvetel csak nemertem hogy nem lehetett egy kise kozeliteni, akar a telefoal.De ha ez igaz akor mikell meg a bizonyitekokhoz.Edig ez volt a legjob felvetel meg az a kinai tarsasag honapokal ezelot,azota se semi hir arol a felvetelrol…

 7. Sziasztok!
  Nem akarok senkit elkeseríteni, de szinte biztos, hogy a fenti két felvétel nem UFO-ról készült.

  1. videó: kínai lampionok, valahol nagyot buliztak machetéék és felküldtek pár kínai lampiont. Az, hogy szét vannak szóródva, a légáramlatok műve. Honnan olyan biztos ez? Szabályos, egyenletes egyirányú mozgás, viszonylag állandó távolság azonos magasságban. Bizonyos magasságban eltűnnek (kialszik a lámpa). Nincsenek hirtelen szabálytalan mozdulatok egymáshoz képest.

  2. videó: sajnos egyértelműen kamu. Keresd a szabályosságokat és a logikai bakikat. Ja meg az integető fehér/szürke, ugyan már 🙂 És ahogy összemennek az is egy vicc 🙂 A fényeffekt iszonyatosan szabályos és amatőr, akárcsak az űrhajó. Érthetetlen, hogy miért ugrott közvetlen talaj közelből, csak azért, hogy a levegőben később újra ugorhasson egyet (dettó kamu fény effekt). És az első ugrás közben kinn maradtak a támasztó lábai is a járműnek…Támasztó lábak, persze… Egyszerűen amatőr az egész. Legszívesebben kilőném a napba azokat, akik ilyeneket gyártanak, csak azért mert szeretnék az embereket szeretnék hülyébe venni…
  Láttam már hitelesnek tűnő videókat, de ezek a közelébe sem érnek (az első szimpla tévedés, a második rosszindulatú tréfa).

  Mindazonáltal meggyőződésem, hogy léteznek idegen civilizációk. Valakiknek érdeke, hogy hiteltelenné tegye a létezésüket, ez is egy ilyen próbálkozás!

  • …Mr Morty,kinek neve egy szójáték…. Akár a régi neved alatt is mondhatnál véleményt,az ilyen,vagy ennél rosszabb írások kapcsán is,hisz már sokszor leírtad,hogy hiszel az ufók létezésében. De még sosem támasztottad alá egyetlen bizonyítékkal,vagy értékelhető érvel sem. “..kint maradtak a támasztó lábai…” ezen el is gondolkodhatnánk,hisz egy olyan járműnek,mely fittyet hány a földi gravitációs “törvényekre”, minek támasztó,leszálló talp… Én lehet,hogy azt válaszolnám…,hogy az ezer éves festmények,és könyvek illusztrációiban is fel lelhetőek azok a bizonyos lábak. A miértre,az válaszolnám,hogy fogalmam sincs,miért festették oda,de a festő nem festette volna oda,ha nem látta volna.
   ..a kínai lámpások.., ez már szinte a sértés kategóriát súrolja sokaknál…
   ..na de kik akarnának bármit,vagy bárkik létezését hiteltelenné tenni…

 8. Kedves Kigabe! Nincs régi nevem, most regisztráltam először erre az oldalra, csak azért mert olvastam néhány hozzászólást, amire reagálnom kellett. Ezen túl azt hiszel amit akarsz, én nem vitatkozni szerettem volna veletek, hanem leírni a véleményem, hiszen “minden vélemény számít”.
  Kínai lampion téma: sajnos azt kell mondjam, hogy az első videó lehet akár kínai lampion is. Legalábbis, az esetek többségében sajnos az. Meggyőződésem, hogy most is ezeket láttuk. Ha egyetlen fénypontot is tudtok mondani a felvételen, ami nem a környezetének megfelelően, egy irányban mozog, akkor érdemes foglalkozni a dologgal. Én sajnos ezen a videón nem láttam ilyent. Ettől még lehet UFO is, de valószínűbb, hogy nem. Ezzel a távoli felvétellel nem lehet többet kezdeni.
  Wolfi: az lenne a kérésem, hogy ne személyeskedjünk (“nagyokoskám”, “szánalmas”). Én csak azért írtam az előző hozzászólásomat, hogy a nyomorult hamisítók, akik ebből pénzt és hírnevet remélnek, ne tudjanak már minden kamu videót beadni az embereknek, mert ha mégis, akkor az valóban szánalmas lenne… Ha Te hitelesíted (mindenféle kétkedés nélkül) és tovább küldöd az ismerőseidnek, csak ártasz ennek az ügynek, mert a hamisító jól jár(több megtekintő…újabb kamu videók) és aki kicsit is kétkedő, még jobban leírja ezt a témát az ilyen videókat nézve. Nem mondom, hogy nekem van igazam, csak azt mondom, hogy erősen kilóg a lóláb.
  Ettől Te még azt hiszel, amit akarsz, tiszteletben tartom a véleményed, amit leírtam az az én véleményem. Akár a “Fény galaktikus UFO flotta” is lehetett az első videó. Részemről viszont csak akkor tekintek hitelesnek egy ilyen felvételt, ha nincs egy “kérdéses” rész sem benne. A 2. videóban a fényvillanások túl szabályosak, ahogy eltűnnek az “integető” idegenek, az is elég szabályos. Ha szabályos valami, az sanszos, hogy kamu. A lábak érdekesek, ha megnézitek igazából 4 lába van és rácsos szerkezetűek. Kicsit olyan síkbeli hatása van. Ezek a rácsok simán beakadhatnak bármibe a talajon és ilyen gyors startnál ez elég veszélyes lehet…No mindegy, ez csak agyalás, lehet hogy az idegenek még nem jártak így…
  Mint írtam, én is láttam már hitelesnek tűnő felvételeket. Ott is csak azt mondom, hogy 50-50%, vagy igaz vagy nem. Manapság már itt tartunk, csak idő kérdése egy tényleg hitelesnek tűnő videót összerakni.
  Itt egy érdekes NASA anyagokból készült összeállítás (magyarul):
  http://www.youtube.com/watch?v=ixKk97Og3as
  28:15-nél van egy számomra érdekesnek tűnő rész. Ezt pl. nem igazán tudták magyarázni és akár hiteles is lehet. Már ha elfogadunk bármit is hitelesnek a NASA forrásaiból…

  • Most azt hadd tegyem hozzá, hogy a NASA2002-ben tudod mit válaszolt a Discovery Channelnek?
   Hogy Jégdarab és űrszemét volt!
   És hogy a villámlás térítette el a pályáról, ezt még mind el is hinném, de utána egy fénycsóva halad át azon a pont ahol a tárgy volt, és így én sem merem kijelenteni, hogy jégdarabok voltak!