Home Cikkek TOP 10 híres kísértet I. rész

TOP 10 híres kísértet I. rész

377
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

Az összeesküvés-elméletek után most egy kicsit a paranormálisabb világ felé szeretnénk vezetni olvasóinkat! Jöjjenek a leghíresebb kísértetek!

1. Kate Morgan
A Hotel del Coronado San Diegótól délre található. 1892-ben egy gyönyörű hölgy, Kate Morgan jelentkezett be a szállóba. A hotelben tartózkodása idején igen beteg volt, lehetséges, hogy kinint vett be, hogy egy nem kívánt magzatot hajtson el a szervezetéből. November 29-én holtan találták a szálloda előtt, mellette egy fegyver hevert. A mai napig nem tudják, hogy öngyilkosság vagy gyilkosság történt-e. Az viszont biztos, hogy onnantól kezdve furcsa jelenségek vannak a hotelban: zajok, villogó fények, néhányan még a hölgyet is látni vélték.

1

2. A Stanley Hotel kísértetei
Hogyha Colorado államban járnál, és bejelentkeznél a Stanley Hotelbe, akkor a 42-es csatornára kapcsolva folyamatosan a Ragyogás című filmet nézheted. Mindegy, hogy éjjel vagy nappal van, mindig műsoron van!
A Stanley Hotel dolgozói már hallottak zajokat a nagy teremből, amikor senki sem volt ott, néha pedig gyerekhangok visszhangzanak a folyosón. Aztán ott van a 407-es szoba, ahol nem biztos, hogy el szeretnél tölteni egy éjszakát egyedül.

2

3. A Barna Hölgy
A világ egyik leghíresebb kísértet fotóját a Raynham Hallban, Norfolkban készítették. A szellemet Barna Hölgynek nevezik, hiszen mindig barna ruhában látható. Úgy gondolják, hogy ez Lady Dorothy Walpole kísértete, aki 1726-ban halt meg furcsa körülmények között. A híres fénykép 1936-ban készült.

3

4.Clifton Hall
A Clifton Hall a mai napig eladó, azonban ára majdnem megközelíti az egymilliárd forintot, talán ezért nem akadt vevője 1958 óta. Volt már iskola, később luxusszállodát akartak belőle kialakítani. Található benne 17 hálószoba, tíz fürdő, tíz fogadó helyiség, edzőterem és egy mozi is. Meg persze rengeteg kísértet. A legutóbbi lakók, a Rashid család igen félelmetes eseményeket tapasztaltak meg a helyszínen. Hallottak furcsa beszélgetéseket és csecsemősírást is a szobákban.

4

5. A fehér ruhás hölgy
A Fülöp-szigetekre kell elmennünk ahhoz, hogy találkozhassunk a fehér ruhás hölggyel. Sokak szerint a nőnek hosszú fekete haja van, arca pedig teljesen üres. A hölgy a Balete Drive elnevezésű úton kísért, ahol sokszor lehet látni vérfoltokat is. Elmondások alapján éjjel jobb elkerülni az útszakaszt, esetleg sok utas kíséretében kell arra menni. Sok esetben a fehér ruhás hölgy szeret betévedni a magányos utasok hátsó üléseire.

5

Bizzarium