csütörtök, december 13, 2018
Home Cikkek Történetek a legfurcsább gyerekekről

Történetek a legfurcsább gyerekekről

430
0
Megosztás

Már rengetegszer bizonyítottuk, hogy a gyerekek félelmetesek. Most ismét bizarr történeteket hoztunk nektek!

1.”A nyolcéves unokám igencsak félelmetes. Képes órák hosszat az ajtóban állni, amíg a kishúga alszik. Megkérdeztem, miért csinálja ezt, mire a válasz a következő volt: “ilyenkor olyan, mintha halott lenne.” Szereti az öklét mélyen ledugni a torkába, csak hogy tudja, milyen a fuldoklás. Teljesen meg lennék győződve arról, hogy sorozatgyilkos, de túlzottan szereti ahhoz a Mario Kartot.”

2. ” A gyerekem elrejtett egy döglött állatot. Nem tudom, hogy madár vagy mókus volt, de rengeteg ideig tárolta odabent. A végén borzalmas szagot árasztott magából. Hosszú évekig aggódtam érte, de ma már főiskolás. Szóval ha sorozatgyilkos lenne, akkor nagyon ügyesen leplezi.”

3. ” A fiam imádja a nagy pocakokat. Amikor kisebb volt, mindig hozzábújt a nagy hasakhoz, belenyomta a fejét. Már hétéves, de még mindig megszállott. Folyamatosan figyelmeztetnem kell, hogy a nők nem szeretik, hogyha megdicséri a hatalmas, ölelgetni való pocakjukat.”

1

4. “Egyik nap a fiamnak nem volt sem ceruzája sem tolla a suliban. Idegességében úgy döntött, hogy megszúrja az ujját és a jegyzeteit a vérével fogja írni. Hatodikos volt, és a projektor miatti sötétségben jó sokáig nem vették észre, hogy mit is művel. “

5. “Hatéves gyerekekre vigyáztam, amikor egyikük felvezetett a lépcső tetejére, és elmondta, hogy meg akarja ölni az anyukáját.”

6. ” Volt egy gyerek az osztályomban, aki az ebédes dobozába gyűjtötte a megszáradt taknyát. Minden egyes ebédkor erről beszélt, és valakinek mindig meg akarta mutatni.”

7. ” A hatéves fiam azt mondta, hogyha megölne valakit, akkor biztos kirakná a vonatsínekre a testet, hogy balesetnek álcázza. És ha valaki ezt meglátná, akkor azokat is a sínekre kéne tennie. “

8. “Éppen hazaértem a munkából, amikor megláttam a kétéves kislányomat. A lépcső tetején állt egy mackóval a kezében pizsamában, és a teliholdat nézte. Azt hittem, hogy valami nagyon aranyosat fog mondani, de ehelyett meglepődtem, amikor azt mondta, hogy “mindannyian ugyanabban a ketrecben vagyunk”. Hihetetlenül megijedtem tőle.”

2

Bizzarium