Home Cikkek További rémtörténetek kórházakból

További rémtörténetek kórházakból

438
0

Nemrég kórházi rémtörténeteket osztottunk meg veletek, és ahogy már akkor is írtuk, rengeteg ilyen sztori akad. Egyesek kevésbé félelmetesek, míg másoktól egyenesen borsózik a hátunk.

Egy meg nem nevezett kórházban dolgozó fiatal nő gyakran látott a folyosókon szaladó árnyembereket, egyik alkalommal el kellett futnia az egyik ilyen jelenség elől, végül egy szobában talált menedékre, az árnyember meg továbbfutott. Rettegve mesélte el a kollégáknak, részint az élmény tett rá ilyen benyomást, másrészt azért félt attól, hogy őrültnek nézik majd, ám meglepetésére és rémületére kiderült, hogy egyáltalán nem ő volt az egyetlen, aki hasonló jelenséget tapasztalt.

tumblr_mzepnyV4CV1ssl8d5o1_500

Fort Worth rehabilitációs intézete korábban gyermekkórházként funkcionált, egy szép, régi épületről van szó, amiben első ránézésre öröm az előírt pihenés. Ám a páciensek elégedetlenkedtek: sok beteg sokat panaszkodott játszadozó gyermekekre, kicsik zsivajára, akik éjjel-nappal kiabálnak vagy kergetőznek. Nemcsak a páciensek szembesülnek azonban a folyosókon lévő gyermekekkel, hanem a személyzet is: néha a székek maguktól mozogni kezdenek, és hangoskodást hallanak.

tumblr_n0df5pXzpQ1sfxm22o1_500

Más történetben szintén gyermekek bukkannak fel. Akkor látják őket a betegek, ha már halálukon vannak, vagy haldoklásuk előtti órákban, napokban. Ezek a gyermekek szépek, sokszor szőkék, és olyan páciensek veszik őket észre, akiket a kórházi személyzet értelmesnek, nyitottnak és józannak ismer, nincsenek hallucinációik vagy ilyen mellékhatásokat okozó gyógyszereik.

tumblr_n0hjekWJ6I1sfzf1no1_500

Az állatok, különösen a macskák, szintén állandó szereplők. Hol tényleges formájukban jósolják meg a halált (akihez legközelebb ülnek le, az fog elhunyni), más esetekben csupán a kórtermekben tekeregnek.

tumblr_n0l0igHeCh1sa6ktlo1_500

Hogy léteznek-e szellemek, kísértetek, vagy vannak-e természetfeletti jelenségek, esetleg csak az elménk játszik velünk, ezt mindenki saját kedve, hite és élményei alapján döntik el. A kísértettörténetek sem mind szörnyű lényekről szólnak, sokszor egy-egy furcsa tapasztalás megoldáshoz vezet vagy jelzésértékű.

Bizzarium