Home A múlt rejtélyei Túra egy Szíriuszi Anyahajón

Túra egy Szíriuszi Anyahajón

1098
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 5 percig tart

Kivonatok az alábbi DVD-ből : Sheldan Nidle Személyes Túrára  Visz egy Szíriuszi Anyahajón .

……és gyermekkorom óta elvittek szíriuszi anyahajókra. Ennek oka az volt, hogy betanítsanak és felkészítsenek arra, hogy képviselője és hírvivője legyek a Fény Galaktikus Föderációjának, valamint a Szíriuszi Csillagnemzetségnek.

Feltehetitek a kérdést, hogy mi is valójában a Fény Galaktikus Föderációja. Ez egy olyan galaktikus szervezet, mely több mint 200.000 csillagnemzetségből áll, akik elhivatottak arra, hogy terjesszék a Fényt ebben a galaxisban.

Most azt kérdezhetitek, hogy mi a Szíriuszi Csillagnemzetség. A Szíriuszi Csillagnemzetség a Szíriusz csillagról származik, mely 8,3 fényévre van tőlünk, és ha felnézel az éjszakai égboltra, akkor ez a legfényesebb csillag.

Ki tanított be engem? A leginkább olyan előrehaladott technológiák segítségével tanítottak, ami a szíriuszi anyahajón létezik, és amelyet Washta és az ő nem több, mint 50 emberből álló környezete használ.
Most nyilván azt kérdezhetitek, hogy mit tanultam ott? Tanulmányoztam a Föld és a galaxis történelmét, valamint a tudomány minden formáját, beleértve azokat is, amelyeket leginkább élveztem, mégpedig az asztrofizikát és a kozmológiát.

– E körutazás során megosztom veletek személyes tapasztalatomból származó rálátásomat.

– A körutazás a Szíriuszi Anyahajó 8 részét fogja felölelni.

– A körutazás célja, hogy áttekintést adjon arról, mire számíthat az ember, amikor először tesz utazást a Szíriuszi Anyahajón, miután az a földre szállt az első kapcsolatfelvétel céljából.

Mindehhez a kulcsot az Unmac Dan jelenti, azaz a Teremtés Szimbóluma.

Amikor az ember végigmegy az űrhajóban, akkor sokféle szent geometriai ábrát lát, mivel az ő technológiájuk alapja az, amit itt ezen a bolygón mi úgy neveznénk, hogy szent geometria. Ezek közül a szimbólumok közül az Unmac Dan a legszentebb. Nagyon erősen aktiváló szimbólum.

 Már a legelején elmondták nekem, hogy az Unmac Dan az a szimbólum, melyet a Galaktikus Föderáció használ, és ez a Szíriuszi Csillagrendszer szimbóluma. Ez egy nagyon intenzíven aktiváló embléma.Nagyon elkezdett érdekelni ez az ábra, mivel olyan hatást gyakorolt rám, hogy bevitt a békesség állapotába és egy hihetetlen nyugalom és öröm állapotba.
Egy ilyen hajó általában 100-300 láb (30-90 m) átmérőjű. Ezek a hajók az anyahajó tetején és alján található hangárokból lépnek ki és be, melyek az anyahajó domború középső részénél vannak. A Szíriuszi Anyahajó több, mint 500 hajót tartalmaz.

 Maga a hajó 300 mérföld (480 km) széles és körülbelül 100 mérföld (160 km) magas. Szóval nagyon nagy.

(a képen: szemüveg, oxigénpalack, bot, hallókészülék, járókeret…) Ezeket a dolgokat nyugodtan a hajón kívül hagyhatjátok, semmi szükség nem lesz rájuk, amíg a hajó fedélzetén tartózkodtok. Ennek oka, hogy a test elektromágneses mezeje automatikusan ki lesz egyensúlyozva. Ideiglenesen meg fogsz tapasztalni egy tökéletes egészségi állapotot, és erős, minden betegségtől mentes testet.

Amikor elhagyjátok az anyahajót, akkor ismét vissza kell térnetek mindezek használatához, mindaddig amíg eljön az ideje annak, hogy meggyógyuljatok.

Olyan, mintha felhőkön járna az ember, a talaj elektromágneses mezeje felemelkedik, hogy találkozzon az ember lábával. És nem lehet elesni, mert, ha az ember nekimegy valaminek, akkor visszapattan – ezt nevezem én biztonságos előrehaladásnak. Szóval, csodálatos érzés!

(a képen: letekintés sok kis űrhajóra az anyahajó aljában)

És ha a hangyák kicsik, akkor nézd meg ezeket fél mérföld (800 m) magasságból!

Milyen különbségek vannak az idő megtapasztalásában a Szíriuszi Anyahajón?

Az egyik klassz dolog az idővel kapcsolatosan az anyahajókon, hogy képesek a rezgésüket a tér-idő kontinuumban a saját ritmusukban fenntartani, tehát számukra az idő megtapasztalása egészen más. Számukra egy nap lehet nagyon gyors, de lehet nagyon lassú is. És ők, annak érdekében, hogy minél tovább örvendhessenek egy napnak, jobban szeretik ha a napjuk minél tovább tart. Tehát az, ami a földön egy perc, az űrhajón lehet két óra.

Nagyon szép képük van Föld ragyogó légköréről – egy királykék-légkör kék szín, ami felfelé a légkör széle felé sötétebb színbe megy át.

Tehát amit látsz, az egy csodálatos ragyogás, és amit nagyon szerettem csinálni, hogy mindig kinéztem az ablakon és bámultam a bolygót, azt a dicsőséget és csodálatot, amikor az ember elméjét teljesen ¸¸megcsapja˝ a Föld bolygó szépsége.

Sheldan Nidle Takes You on a Personalized Tour of a Sirian Mothership

Galaktikus Föderációs Szimbólum – Szíriuszi Csillagrendszer

Az Ummac Dan a Szíriuszi Csillagrendszer szimbóluma. Ez egy olyan embléma, mely intenzíven aktiválja az összes embert.

Az escutheon, vagy védőpajzs, három alkotórészt tartalmaz. Egy hatágú arany csillagtetraédert, mely a közepében található. Erre az arany csillagra egy ezüst kereszt van rámásolva. A kereszt mindkét oldalán egy ezüst sarló van. A keresztet, a sarlót és a csillagot körbeveszi egy belső ezüst és egy külső arany sáv. Mindez egy lila háttéren található.

Az Ummac Dan minden része szimbolikus. Az arany csillagtetraéder képviseli az összes érző életet a Teremtésben. Az ezüst kereszt és a sarlók állnak a szellem anyagba történő manifesztálására és annak győzelmére a sötétség felett. Az ezüst és az arany körök testesítik meg a férfi és női princípiumokat. A lila mező szimbolizálja Isten szent Teremtését.

A PAO szó az Egyesülésen Keresztüli Békét és Belső Erőt jelenti. Ez egy galaktikus nyelvből ered, melyet egy felemelkedett földi Cetfélék beszélnek a Cet Csillagrendszerben. Ezt a csillagrendszert hat bolygó alkotja és kb. 800 Fényévnyire van a mi Napunktól.

Közzétevő Oldal