Home Paranormális jelenségek Tűz ütött ki a Shetland-szigetek leginkább kísértett épületén

Tűz ütött ki a Shetland-szigetek leginkább kísértett épületén

0

Nyomozás folyik egy tűzeset kapcsán, amely Skócia leginkább kísértett épületében történt. A hely a távoli Shetland-szigetek tundráin található, melyek Skóciától északra helyezkednek el. A Mid Yell-ben található Windhouse számos kísértethistória központi szereplője volt az évek során.A ház azonban mostanra nem több mint romhalmaz.

A paranormális jelenségek gyakorisága miatt – melybe beletartozott egy nő szelleme is, aki időnként a lépcsőkön sétált lefelé – előfordult, hogy néhány bátrabb parajelenséget kutató nyomozó eltöltött ott egy éjszakát.

Az utolsó alkalom, amikor egy család lakott a birtokon, az 1930-as években történt. A lakók elhagyták a házat miután villám csapott bele és megölte az egyik bárányukat is.

Azóta találtak ott két csontvázat is – melyek közül az egyik egy gyermeké volt a falba rejtve, a másikat az épület hátsó ajtajának küszöbje alatt találták meg.

A napokban keletkezett tüzet, amely további károkat okozott a házon, hamar eloltotta a helyi tűzoltó egység, mindenesetre a tűz okát nem sikerült megállapítani.

A hatóságok jelenleg szemtanúkat keresnek, aki segíthetnek kideríteni mi történt.

Press and Journal | paranormal.hu