Home Beszámolók UFO?

  UFO?

  0

  Sziasztok!

  Kicsit félve írom ezeket a sorokat, mert még én magam sem tudom, hogy mit láttam. Pontosan október 8-án, este történt, Budapest környékén(a pontos települést nem szeretném leírni).

  Szép nagy volt aznap este a Hold, az ég is felhő mentes volt, gondoltam csinálok pár képet. Elvileg teljes holdfogyatkozás volt aznap. Tehát, elővettem a telefont, és kattintottam. 4 képet csináltam, az első képet még éjszakai módban, aztán azt kikapcsoltam a második kép készítése előtt. Két kép készítése között így sem telt el több mint 1 másodperc. Aztán visszanéztem a képeket. Észrevettem, hogy míg az első két képen a Holdon kívül nem látható más, addig az utolsó két képen a Holdtól jobbra feltűnt egy fényes pont. Felnéztem az égre, és még ott volt. Állt egy helyben. Elkezdtem videózni. Aztán egyszer csak eltűnt. Ott álltam még vagy 2 percig. Vártam, hogy jöjjön repülő vagy helikopter. De semmi. Aztán gondoltam arra is, hogy talán egy emelkedő repülő kapcsolta le a reflektort, bár a reptér nem abban az irányban van. De miután elaludt a fény, mintha nem is lett volna semmi. Vártam még pár percet, de nem láttam semmit.

  Ha ez repülő, vagy helikopter volt, akkor folyamatosan látnom kellett volna, hogy honnan jön és merre megy. Hangja is lett volna. És mind a 4 képen rajta kellene lennie. De mivel mind a 4 kép azonos szögből készült és csak az utolsó kettőn szerepel, ezért ez a valami csak hirtelen felbukkant a semmiből. Aztán ahogy felbukkant, el is tűnt. Gondoltam még drónra, ez tűnik a legkézenfoghatóbb magyarázatnak. De ki tudja. Mivel fogalmam sincs, mi volt, így tökéletes rá az UFO jelző.