Home Földönkívüliek UFO baleset történhetett Olaszországban 100 évvel ezelőtt?

UFO baleset történhetett Olaszországban 100 évvel ezelőtt?

0

Egy férfi azt állítja, hogy bizonyítékai vannak az első UFO-balesetről és azt mondja, hogy az idegenek először Olaszországban érkeztek a Földre, nem az Egyesült Államokban.

Amikor az ember földönkívüliekre gondolunk, valószínűleg Roswell vagy az 51-es körzet jut eszünkbe. Az olasz kutató szerint azonban saját hazája az első UFO-baleset valódi otthona.

Roberto Pinotti szernt az állítólagos UFO-balesetet az olaszországi kutatása során kezdte el vizsgálni 1996-ban, és évekkel később névtelenül kapott néhány dokumentumot, amelyek az 1930-as években történt balesettel kapcsolatosak.

A telegramok, amelyek állítólag a fasiszta diktátor, Benito Mussolini idejéből származnak és elhallgatásra utasítják a tisztségviselőket egy ismeretlen repülőeszköz ügyében.

Az UFO állítólag Milánó közelében zuhant le 1933-ban, és Pinotti szerint a dokumentumok azt mutatják, hogy egy kutatócsoportot hoztak létre a repülő csészealj tanulmányozására. Állítása szerint a csoport RS/33 néven futott, és Guglielmo Marconi vezette, aki a rádió feltalálója volt, és Mussolini fasiszta rezsimjének szövetségese.

Állítólag ezt az UFO-t egy hangárban tárolták Milánó közelében, amíg a Szövetségesek elfoglalták Olaszországot a második világháború idején, amikor az amerikai csapatok állítólag elkobozták a repülő csészealjat és az Egyesült Államokba szállították.

Ha hiszünk ennek a történetnek, akkor valóban ez lenne az első ismert UFO-baleset a világon, és 14 évvel megelőzve a Roswell-i incidenset.

Fotó: Pixabay / andischlereth