Home Cikkek UFO észlelés Dél-Koreában

UFO észlelés Dél-Koreában

0

maxresdefaultBusan, Del-Korea legnagyobb kikotoje es masodik legnagyobb varosa. 3.6 millio lakosaval a koreai felsziget delkeleti csucskeben fekszik, Szoultol mintegy 453 km-re. A város jellegzetessége a KTX nevű villamos motorvonat, amely mintegy 300 km/h-val repíti az utasokat.

2010-ben, 6 evnyi epitkezes utan keszult el a 8.2 kilometer hosszu Geoga hid, amely osszekoti a varost Gadeokdo szigettel. Elnyerte a vilag masodik leghosszabb alagutja cimet es mivel 48 meter mélyen fekszik a tengerszint felett, ezzel egyeduli a vilagon.  Négy portot különböztetnek meg: északi, déli, Dadaepo és Gamcheon, ezen kívül 6 konténer terminál és egy nemzetközi személyszállításra berendezett kikötő is rendelkezésre áll. A 26,8 km hosszú rakpart 91 millio tonna cargo fogadására is képes. A korszerű technikai újításoknak köszönhetően a kikötő 10 000 TEU -s konténerszállító hajók befogadásához is elegendő mélységű.

A napokban patkó alaku UFO-t videóztak  a város egén. Látható, hogy az objektum hihetetlen sebességgel közlekedik, amely megerősíti azt a feltételezést, hogy nem ember alkotta járműről van szó.

paranormal.hu