Home Cikkek UFO észlelés egyszerre három amerikai államban

UFO észlelés egyszerre három amerikai államban

7

Rejtélyes jelenség borzolta a kedélyeket szeptember 14-én az több USA több államában is. Az égbolton ugyanis látni lehetett egy azonosítatlan, erős fényű objektumot, mely oda-vissza táncol, színt is vált, majd eltűnik.

A misztikus objektumról készült videót a KCAL9 News is leadta. A csatorna híradásából kiderült: még mindig nem tudni, hogy mivel is van dolguk. Megkeresésükre a Vandenberg katonai légibázis elmondta, annyi bizonyos, hogy nem űrszemetet vagy egy lezuhanó műholdat láttak. A csatornának a Nemzeti Meteorológiai Szolgálat elmondta: elképzelhető, hogy – mint ahogy azt megszokhattuk a hivatalos magyarázatként – egy meteorról van szó.

A szemtanúk szerint az objektum fényények színe gyors ütemben váltakozott, egyszer kék volt, majd zöldre, illetve narancssárgára váltott.

stop.hu / paranormal.hu

 

7 COMMENTS

  1. Superman beb@szott, karácsonyfa izzókat rakott magára, meg egy akkumulátort, és “játszott”. Mondjuk ezt az embereknek tévében! Vajon beveszik? Persze hogy be! Mert ami a tévében megy, az a szentírás/kép! nem szabad kételkedni benne. -meg a nagy büdös lóf@?!%szt :@ 😀 😀 😀 😀

  2. er?s fény? objektumot, mely oda-vissza táncol, színt is vált, majd elt?nik.–egy újabb elmélet 🙂 : a NASA próbálja Rafael Nadallal és Federerrel valahogyan “visszaütni” a meteort ahonnan jött,ezért van a nagy cikázás! Ergo Djokovic nem vállalta,? ezért fitt,és nyeri sorra a tornákat! 🙂