Home Cikkek UFO észlelés Lengyelországban és Oroszországban

UFO észlelés Lengyelországban és Oroszországban

1

30EAE0AF6399E6DFTöbb szemtanúja is volt annak a több fényes tárgynak, melyek a Balti-tenger felett jelentek meg 2014 szeptember 9-én Lengyelország partjai közelében az esti órákban. A felvétel elején, és a 2. perctől kezdve is látszik, hogy több objektum lefelé ereszkedik a víz irányába.

A felvétel úgy tűnik nem egyedülálló, mivel egy másik szemtanú szintén filmre vette a jelenséget még aznap, vagy másnap, szintén a Gdanski-öbölben. A második videó készítője szerint mintegy 25 percig volt látható a tenger felett a különös fénycsoport.

Kalinyingrád közelében 2014 augusztus 24-én vette filmre több szemtanú is azt az anyahajónak látszó objektumot, amely szintén a Balti-tenger partjához fekszik közel. Az egész Balti térség stratégiailag igen fontos, főleg Oroszország számára. Kilenc különböző helyről készült a fényekről felvétel, köztük van jobb és rosszabb minőségű, mivel kevesen gyakorlottak az esti felvétel készítésében, és a mobiltelefonnal készített képek sokszor igen gyengék. Ugyanakkor az egyértelmű, hogy mind a kilenc videón ugyanazok a tárgyak láthatók. Kalinyingrádról érdemes tudni, hogy 1991-ben a Szovjetunió felbomlásával az Orosz Föderáció része lett. A 3 balti állam függetlenségével elzáródott az út az anyaország (Oroszország) és Kalinyingrád között.

30EAE0AF6399E6DF

ujvilagtudat