Home Cikkek UFO észlelés Oroszországban és Kazahsztánban

UFO észlelés Oroszországban és Kazahsztánban

5

tverAmit a videón látunk, úgy tűnik, összefüggő. Ha egy ember alkotta járműről lenne szó, amely ilyen manővert hajt végre, akkor lezuhanna, mert fizikailag lehetetlen véghezvinni. Tegyük fel a kérdés, mi látható az égen? Kínai lampionok? Aligha. Ezek a tárgyak meghatározott alakzatot formálnak az égen. A felvételt nem ablakból, hanem a szabadból készítették, így tisztábban kivehető a jelenség.

Vajon milyen tevékenységet folytathattak a földönkívüli objektumok? Vizsgálatot végeztek? Megfigyelést? Vagy egyszerűen csak meg akarták mutatni magukat? Vajon a földi radarok észlelték őket? Ha igen, hogyan reagáltak? Oroszország felett sem ritkák az UFO jelenségek, azok a tárgyak pedig, melyeket a felvételeken látunk, előfordultak már a világ többi országa felett is.

Ugyanakkor szót kell említeni egy hasonló jelenségről is, mely Kazahsztánban történt, Astana felett. Az eset már csak azért is furcsa, mert Astana az illuminátus rend szimbolikus városa.

paranormal.hu

 

5 COMMENTS

  1. A második videóról nekem egy repülőgép csata jut eszembe. No nem hagyományos repülőkre gondolok, hanem UFO-ra, mert általam nem beazonosítható. Lehet azonban, hogy másoknak igen, ezért nem idegen lények vezetik őket. Ebben a feszült geopolitikai világhelyzetben lehet, hogy már lövik is egymást a népek, csak vigyázva a földre, ezért kint teszik ezt az űrben. Teljesen olyan, mint egy űrrepülős csatajelenet valamilyen sci-fiben.

  2. Jézusom ,de durva!
    A 2. videó egy anyahajót mutat. Képtelenség ,hogy a Kínai lampionok odáig el tudtak volna menni. Még a fényes is más. Szín tisztán látszik ,hogy az egy idegen anyahajó volt! 🙂