Home Beszámolók UFO észlelés Porván

  UFO észlelés Porván

  23

  Az alábbi videót nem rég készítettem (23:15 körül), bár mivel nem sok vehető ki belőle (az eső is esett,és a telefonom sem túl jó minőségű),leírom mellé a komplett történetet is.

  Épp az erkélyen cigiztem,mikor az utca túloldalán lévő fenyőfák mögött erőteljes,emelkedő fényre lettem figyelmes. Amikor láthatóvá vált a fáktól,jobban szemügyre tudtam venni.Egy konkáv deltoidra emlékeztető alakzat volt,ami a végein villogott. Erőteljes búgó hanggal repült el,pont fölöttem (durván 20 méterrel) és elég nyugis tempóban.

  Mivel a videó túl sötét,és nem lehet kivenni belőle az objektum pontos alakzatát, készítettem róla egy rajzot is, hogy körvonalakban hogy nézett ki:

  6332048_5ea8499f32f5a4918c245b830d41453c_x

  Valakinek van bármi ötlete,hogy mi lehet ez? Azóta figyelek,minden gyanús zajra ablakhoz rohanok,hátha visszajön,de eddig semmi.

  23 COMMENTS

  1. Nem ilyen volt.Eredetileg egy rajzolt képet linkeltem róla,azt már az oldal szerkesztői cserélték ki egy kivilágosított képre.Ja és ott az objektum mellett be van karikázva valamiért egy random fénypont is,ezért zavaró.De linkelek egy hasonlót:

   http://www.darylrsmith.com/b2evolution/media/blogs/Daryl/20101021_nasa_triangle_ufo.JPG

   Esetleg ez hasonlított még rá,de amit én láttam az valamivel szélesebb volt,és hiányzott a két szárny közül a kiugró rész:

   http://cdn-www.airliners.net/aviation-photos/photos/0/2/4/1268420.jpg

  2. Előbb nézz utána az UFO definíciójának.. 😀 “Azonosítatlan repülő tárgy”,szóval ameddig nem tudom egyértelműen beazonosítani,addig UFO-nak számít,függetlenül attól,hogy földi objektumról,vagy valami másról van szó.Én egy szóval nem állítottam,hogy 100%-ig biztos vagyok abban,hogy ez egy földönkívűli objektum volt.Csupán megkérdeztem,hogy szerintetek mi lehetett ez.De akkor már linkelj nekem egy olyan repülőt,ami hasonlít arra amit leírtam.Vagy a “konkáv deltoid” fogalma zavart be?
   http://cms.sulinet.hu/get/d/a0279419-4c07-48ba-b7a7-6badea3529b7/1/10/b/Large/7kepTB06_03.jpg

   • Semmi nem zavart be tisztelt észlelő hanem az egyértelműen repülőgép videóra reagáltam 🙂 Az hogy valaki elmond valamit és az állításait sem videóval sem képpel vagy más észlelőkkel nem tudja bebizonyítani a mai fúl kamerázott digitális világban az nálam csak mese habbal 🙂

  3. Ezzel azt akarod mondani hogy az ún. repülő háromszög, amit Tr3B néven emlegetnek nem létezik?
   Nagyon jó ismerősöm mesélte hogyan szállt el a feje felett nagyon alacsonyan és hangtalanul az éjszaka közepén. Ő nem ért ezekhez a dolgokhoz de nem iszik és abszolút megbízok benne. Ő inkább materialista beálltottságú, épp ezért nem is keresett rá hogy mit láthatott, egyszerűen megemlítette.
   Szóval repülő háromszög az van, létezik de hogy földi eredetű-e arra már nincs bizonyíték.
   Érdekelne a véleményetek ezzel kapcsolatban, valamint a szivar alakú fényes tárgyakkal kapcsolatban is. Egyesek szerint ez utóbbiak felderítő drónok.

  4. UFF:

   Planted PlanE.T. Plan

   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/52/Tetragrammaton_Paris_StMichele.JPG/768px-Tetragrammaton_Paris_StMichele.JPG

   30 54?42.17 47 44?47.64

   ügyelj a r-ész-letekre angelikánus nyelven:

   http://en.wikipedia.org/wiki/1561_celestial_phenomenon_over_Nuremberg

   http://www.youtube.com/watch?v=eK3lSBnOH5M

   MI5 logo (régi)

   Denver lesz az új Macchu PiChu (az egyik)

   El Condor Pasa magyarul pontos (Sebestyén Márta) az eredeti angol dalszöveg nem az ami meg lett editálva
   de egyébként ez az egész lényegtelen, (már többször megtörtént)
   a lényEGG az, hogy a lelkünk mit visz tovább, miként csel-ekszünk…(Felhőatlasz)
   és fontos a bátorság és az empátia is meg ne játszuk meg a szeretet mert az hazugság és vesztett menet.
   Vigyázzunk a madárra a kezünkben, nem kell szorongatni.

   Goodby Yellow brick road (MATRIX)… Elthon John

   Az elit jelentősebb része prostituálódott történelmileg interdimenzionálisan orratlanok, nem érezhetik a rózsa illatát (Voldemorf és DartVödör) soha többé, ezért maszturbálnak a gömbbel a Hétalvóban (Woody Alen)
   a Gömb: 5 dik dimenzió -Trinity a telefonfülkében az üvegen)

   ARISTOKRACI:
   Kék vérről már “halottál”. A “z”öldről még nem? 7UP?

   Mermaid people vs. Anunnaki people

   Vannak fekete háromszögek igen, csak abban 12 újjal ülnek rácsos bordával, hogy a gyorsulástól ne pusztuljanak el és átlag 420 ezer évig élnek. Nehéz nekik a “F”öldi légkör ezért lassúak mint a Vogonok.

   Az NWO lényege , hogy a távozók ne olyan lélek emlékekkel távozzanak ami nyilvánvalóvá tenné számukra kik is irányítják az életüket. Az veszélyes lehet a következő menetben os. Láz-adást okozhat.

   Vannak akik lélek emlékekkel születnek és vannak akik ittak a felejtés vizéből. “Filozófia és mithologia.” görög pl.

   “The tales are true.”

   K-érlek (más módon) ne k-érdezz.

   Cheers,

   “A lélek csak képekben lát”
   Aristotle

   https://www.youtube.com/channel/UCO3JPr2d-Pp_73OB4ihgQtQ

   • Két dolgot dönts már el:

    -Miről akarsz írni.

    -Milyen nyelven akarsz írni.

    Mert írsz mindenről ami éppen az eszedbe jut.Ezzel bizonyítod hogy van agyműködésed,de mi viszont semmit nem értünk belőle,mert majd hogy nem rejtjelezve írsz.Egyik sorban valami tök random embertől idézel egy oda abszolút nem illő sort,a következőben meg (már másik nyelven) írogatsz élet útmutatási tanácsokat.Az írásaid egyszerűen nem egybefüggőek,nem koherensek.

    a másik hogy nem tűnsz többnek attól hogy szövegeket angolul írkálsz egy javarészt magyar oldalra.Egyrészt a nyelvtudást ma már nem olyan művészet imitálni interneten mint régen,hisz fenn van majdnem minden nyelvtani szabály és szó a neten,Tehát pár kattintás és én is “beszélek” kisebb nagyobb hibákkal egy egy egyszerűbb nyelvet.

    Ráadásul az olyan tőmondataidat mint “I’m coming home” tök értelmetlen kiírni,egyrészt mert kit érdekel,másrészt mer ez egy saccper A2-es angol szint,amire a 12-évesek is képesek.

    Azért várom a reakciódat,hátha kitudsz magadból csikarni egy minimális jelentést hordozó értelmes mondatot.(Ami ide vág)

  5. Instruktor: Képzelheted mennyire érdekel,hogy elhiszed-e vagy nem 😀 Ha nem,akkor menj máshova trollkodni,mert itt senkit nem érdekelsz 🙂 Láttam valamit,amiről szerettem volna megtudni hogy mi lehetett,erre írod ide a gyökérségeidet.Ha nem hiszed el,ne hidd,és én itt ezt a beszélgetést lezártam.Jó trollkodást máshol.

   Ez a TR3B érdekes amúgy,csak ennek ugye volt egy bevágás a hátulján.Lehet,hogy valami újabb verzió,amit most tesztelnek.Csak azt nem értem,miért pont itt 😀

  6. Argumentum — a “hibridek” a földönkívüli Anunnakik és az általuk létrehozott Homo Sapiens keveréke.
   Leggyakrabban óriásoknak, nefilimeknek szokták nevezni őket.
   300 000 éve történt…
   Az történt akkor, hogy Enki és Ninhursag (Anu gyermekei) létrehozták az addigi előemberből az ősembert. (A Homo Sapienset.)

   Anu pedig az anunnakik királya volt, és a Nibiru (Nemezis) nevű bolygón uralkodott.

   ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

   Mondhatnám azt is, hogy Anu a reptiliánok (= gyíkszerű intelligens földönkívüliek) “istene”.

  7. (Előre is bocsánat a mérhetetlen offért, és az arcátlan bátorságért, de?)
   kedves Mindenki, Akárki és Senki!

   Én, porszem ? csecsszopni, magamat a portól megkülönböztetni járok ide. Mert itt mindenki mindent tud. Nagyon tud. Teljesen mindegy, mi a téma, pontosak a metszések. Pontosak a felrúgások. Pontos a gyilok.

   Paranormál. Hmmm, itt valószínűleg mindenki az. Vagyis nem normál. Vagy nem csak normális. Másképpen normális. Olyan, aki másképpen is(!) érzékel, ezért másképpen is értelmez(het) jelenségeket, látszatokat, a Valamit vagy A semmit.

   Sokat tűnődöm, miért “fajzanak el” személyeskedéssé vagy észosztássá a kommentek, bármilyen témájú és színvonalú írások alatt kishazánkban. Vajon miért sikerül nekünk: mindenki[k]nek, akárkiknek, senkiknek és nemecsekeknek a legrosszabbat kihoznunk egymásból ? miközben évtizedig tartó, életadó fórumok léteznek a világban, melyekben nem a folyamatos fojtogatás dúl, hanem valami nagyon más. Nem mindig feltétlen elfogadás, de a másik más nézőpontjának, más meglátásának nem azonnali likvidálása, és az enyém azonnali beleerőltetése.

   Mert ugyan mi is történne, ha mi nem vennénk mindenkiségünk elleni támadásnak akárkik és senkik éppen ellentétes véleményét? Valószínűleg ingatagok a meglátásaink, ha ilyen kicsinység is megkarcolja azt. Valószínűleg, csak kölcsönvettünk egy véleményt, originális hitrendszert fabrikálva belőle magunknak. És (mindenkiségünk ellenére) valószínűleg kevesek vagyunk magunknak, ha folyton vagdalkozva észosztó térítőst játszunk itt, ahol megengedett, hogy a másik is Mindenki lehessen.

   Amikor valakik túlzottan azonosulnak azzal, amit ők mondanak, azt többnyire másoktól hallották, olvasták. Amikor valakik túlzottan azonosulnak pl. eszmékkel, “tudós tévedhetetlenekkel”, véleményekkel, tömegtudati szakértésekkel, …, akkor nem véletlen, ha egy másik eszme, egy másik “tudós tévedhetetlen”, egy másik vélemény, egy másik tömegtudati szakértés megjelenésével a legmélyebben megtámadva érzik magukat, és ész nélkül tüzelnek. Semmi nem számít, csak mindenki legyen “leterítve”. Én, porszem ? csecsszopni, magamat a portól megkülönböztetni, és tőletek ölni tanulni járok ide, mert ebben vagytok a legjobbak, “mestereim”.

   Nem óhajtok írásos választ kapni erre. Legyen válaszod a megváltozás. (Az az ember tragédiája, hogy minden pillanatban zajlik az óvatlan teremtése.)

   Akinek füle van, az hallja, akinek szeme, az látja, akinek elméje, az megérti, akinek szíve, az megérzi ? a többieket meg sz@rd le, Barátom. (aláírás: egy észosztó, arcátlan porszem, aki a múlt héten alázatosabban kérte ugyanezt)