Home Cikkek UFO észlelés Szolnok mellett

UFO észlelés Szolnok mellett

4

38908Felbolydult méhkashoz hasonlít Nagykörü. Mindenki a hatalmas durranásról beszél. Egy ufószakértő szerint földönkívüliek jártak itt.

Szolnoktól nem messze található Nagykörü. A községben hatalmas durranást hallottak a napokban, de senki nem tudja az okát.

? Én is hallottam, éppen lekvárt tettem el, nagyon megijedtem ? mondja a polgármesteri hivatal egyik dolgozója.

A település szélén folyó Tiszánál tegnap is sokan strandoltak a kánikulai melegben. Mészáros Istvánt a parti büfében szólítottuk meg.

? Aznap délelőtt is itt voltunk a strandon. Hirtelen egy erős lökést éreztem a testemen és egy óriási robajt hallottam. Fogalmam sincs, mi lehetett ez, de biztos nem egy alacsonyan szálló gép, mert azt láttuk volna ? tárja szét kezét a férfi.

Póta Lászlóné épp az udvaron dolgozott, amikor a durranást hallotta, ijedtében hirtelen a szívéhez kapott.

? Ilyen óriási robajt én még nem hallottam. Önkéntelenül felnéztem az égre, de egyetlen repülőt sem láttam. Dörgés sem lehetett, mert gyönyörű napfényes volt az idő akkor is ? értetlenkedett Éva.
A helyiek többsége egy hatalmas gázrobbanáshoz hasonlította a hangot, de van, aki szerint mindez a földön kívüliek műve.

? A szolnoki Ufóklub korábbi vezetője szerint egy űrhajó okozhatta a robajt, ami térváltás során vákuumrobbanást idézett elő. Magam is ilyesmire gyanakszom, ugyanis ez szinte biztos, hogy egy földön kívüli repülő tárgy lehetett. Egyébként korábban is volt már egy hasonló élményem. Tizenhat éves lehettem, néztem a naplementét, és egyszer csak csíkot fedeztem fel benne, amely lassan balról jobbra haladt. Ha gázrobbanás történt, arról már beszámolt volna a média is ? magyarázza Attila, de a többség nem talál értelmes indokot a robbanásszerű hangra.

Kriston Endre UFO szakértő korántsem biztos abban, hogy földön kívüli jelenségről van szó.

? A földönkívüli-űrhajók hangtalanul közlekednek, maximum halk dü­börgés kíséri őket. Egy hangrob­banásnak többféle oka lehet, például gömbvillám vagy katonai repülőgép ? állítja.

38908 38909 38907

Bors

4 COMMENTS

 1. Azt hiszem, hogy azok, akik az UFO témát komolyan veszik, azok komolyan kell hogy vegyék a beszámolókat is. Ez pedig itt egy teljesen normális beszámoló, átlag emberektől.

  Attól, hogy egyszerű emberekről van szó, nem biztos, hogy szemet kellene hunynunk az eset felett, mintha nem történt volna semmi.

 2. Egyetértek gabee-val.
  Egy UFO-kutatónak így kell tennie!
  Vagy akit érdekelnek az UFO-k, annak célszerű eszerint viselkednie.
  Én magam is csak hosszas tanulmányozás után értettem meg ezt a témát, valamennyire.

  Úgyhogy, fontos az alap-hozzáállás. De, hangsúlyozom, csakis annak, aki akarja! Mert ezzel foglalkozni, jelenleg legalábbis — nem kötelező!! 🙂