Home Beszámolók Ufo észlelések Budapest felett

    Ufo észlelések Budapest felett

    0

    Történetem kezdődjék pár évvel ezelőtt el.  Két barátommal tartottunk hazafele gyalog Békásmegyerről mivel egyik barátomnak a bringája kapott egy csinos defektet ezért kénytelenek voltunk gyalogszerrel a Margit hídig elgyalogolni.

    Láttunk számos érdekes dolgot az égen, de azok egyszerű műholdak voltak, viszont az Árpád híd mellett lévő játszótéren megálltunk pihenni, és akkor jött a furcsaság. Egyikőnk felfigyelt egy “műholdra” ami aktívan változtatja a pályáját, és végül megállt. Folyamatos fényt bocsájtott ki, de voltak esetek amikor halványodott is, de a legnagyobb meglepetést a hirtelen ugrás szerű helyváltoztatás volt. Körülbelül 1 órát figyeltük azt a dolgot, míg végül fogta magát, és Pest irányába kilőtt, és kb a horizontnál megállt. Ez volt az első alkalom, hogy egy UFO-t figyelhettem meg, de beszéljünk erről az évről. Nyáron összesen kettő észlelésről tudok beszámolni. Az első Június vége felé volt este 11 felé mivel Belvárosi vagyok ezért nem nagyon látszódnak a csillagok az égen, de azért szoktam fölnézni a régi tapasztalatom miatt, és néha el lehet kapni 1-1 hullócsillagot is. Szóval este 11 fele mentem ki a konyhába, és a bejárati ajtón keresztül fölfigyeltem egy fényes pontra ami elütött attól az éjszakai égbolttól amit megismertem. Ezután észrevettem, hogy ez bizony mozog. Első teendőm a fényképezőgépem után nyúlás volt a második az ősök értesítése a harmadik, hogy lefotózzam a repülő tárgyat, de nem tudtam, mert nem adott ki magából fényt, és ívelten de egyfolytában emelkedett!

    A második, pont augusztus 21 én történt hajnali 1 környékén a házunk fölött elsuhant úgy 1000 méteres magasságban két narancssárga pont hang nélkül. Megjelenés és eltűnés ( Duna felől jött, és Tisza felé tartott) 5 másodperc sem volt. Szóval skacok érdemes nézni az eget Budapest felett.