Home Cikkek UFO észlelések hazánkban: videókon a megmagyarázhatatlan jelenségek

UFO észlelések hazánkban: videókon a megmagyarázhatatlan jelenségek

422
0
Megosztás

Hazánkban is számtalanszor kaptak már lencsevégre ismeretlen eredetű, suhanó objektumokat az égen. Mutatjuk a legjobbakat.

 Nyíregyháza

2014-ben tették közzé ezt a felvételt. Szkeptikusok és UFO szakértők vitáznak az eredetisége felől, sokak szerint mindössze egy drónt látunk pár másodpercre feltűnni.

Veszprém

2013-ban látott napvilágot a veszprémi videó, melyen – szakértők szerint – egy űrhajó térugrását rögzítette a szerencsés szemtanú.

Győr

A győri felvétel az egyik legismertebb hazai UFO észlelést mutatja be, melyen egy villódzó fénycsóva tűnik fel fél percen keresztül.

Magyar légtér, 2013

“Tőlem balra láttam meg a fényes fémtárgyat, amelynek tökéletesen szabályos korong alakja volt. Én egy felderítő géppel repültem, így jött az ötlet, hogy bekapcsoljam a beépített filmfelvevőt. Közben próbáltam nyugodtan tartani a repülőt, eszemben sem volt követni az objektumot, mert akkora sebességre én nem voltam képes” – nyilatkozta Ken Pfeifer pilóta, aki a magyar légtérben észlelt, misztikus tapasztalatait osztotta meg a közönséggel.

Magyar légtér, 2013

Misztikus helyek, ahol a történtekre máig nincs magyarázat

A következő rejtélyek még Sherlock Holmes-nak is fejfájást okoznának, nem csoda, hogy máig senkinek sem sikerült megoldania őket vagy értékelhető magyarázatot fűzni hozzájuk. Részletekért kattints ide!

famcafe.hu