Home Cikkek UFO észlelések Kaliforniában és Las Vegasban

UFO észlelések Kaliforniában és Las Vegasban

0

pEgy férfi a Fox 11 News-ot nézve lett figyelmes egy UFO jelenségre a kaliforniai Westwood felett. A felvétel nem sokkal egy földrengés után készült. A fény először a felvétel közepén, majd lent jelenik meg és lassan átmegy a képernyő bal oldalára, ha lassú lejátszásban nézzük meg. A fényt kivágták a felvételből, hogy látható legyen, miről is van szó.

Scott Waring UFO kutató és újságíró szerint az eset hasonló egy kínai, 2006 augusztusi eseményéhez, ahol szintén feltűnt az égen egy fényes objektum, ugyancsak földrengés idején. Köztudott, hogy fölkdrengés előtt vagy után az adott régióban megszaporodnak az UFO jelenségek. Waring elmélete, hogy a a két eset azért kapcsolódik egymáshoz, mert a föld alatti UFO bázisoknak nincsenek folyosóik vagy kapuik, de maga a föld nyílik és záródik, amely földrengéseket okoz, hogy az UFO-k szabadon repülhessenek ki-be. Waring szerint a felvételen látható UFO igen méretes és feltételezhetően nagy nyílásnak kellett keletkeznie ahhoz, hogy akadálytalanul távozhasson.

Nézzük meg az alábbi videót. Ez az eset 2008-ban történt Taiwanban. Szintén hasonló a kaliforniai és a kínai esethez.

Las Vegasban egy klasszikus, V alakú UFO-ra lettek figyelmesek. Figyeljük meg amint lassan és egyenletesen halad, mintha egy földönkívüli drón pásztázná az alatta elterülő földet. Sok hasonló esetet észleltek már a 375-ös út mentén is, amely 80 km-re helyezkedik el északi irányban Las Vegastól. Ez az eset is hasonló, mint a Phenixi Fényeké, melyet 1997 március 19-én látott sok ezer ember. A Phoenixi Fényeknél is meg lehetett figyelni V alakú fekete objektumokat, melyek több km-es láncolatban álltak egymás mellett eltakarva a csillagok fényét, mialatt a las vegasi esetnél egy autó méretű UFO-ról van szó. Las Vegas 500 km-re van Phoenixtől, és ebben a körzetben rendkívül sok a V alakú UFO észlelés, melyek feltehetően földönkívüli eredetű járművek, vagy pedig drónok.

p2 p1

Ugyanakkor ne felejtsük el azt sem, hogy a közelben található az 51-es körzet is, ahol nagy valószínűséggel együtt dolgoznak idegenekkel és különféle földönkívüli technológiákkal kísérleteznek. Így elképzelhető az is, hogy azoknak az objektumoknak, melyeket ezen a környéken látunk, köze van az 51-es körzethez. Ez ugyanis egy kiváló terület az ilyen járművek tesztelésére. Megfelelő légköri viszonyok, jól belátható terület, amely alkalmas különféle légi járművek tesztelésére.