Home Földönkívüliek UFO észlelések Las Vegasban

UFO észlelések Las Vegasban

0

Egy újabb UFO észlelésről számoltak be Las Vegasban, miután korábban egy család hátsó kertjében állítólag földönkívülieket láttak, valamint a rendőrség autókameráján rögzített furcsa fényekről is beszámoltak.

Az újabb észlelést június 22-én rögzítették, és két fényfoltot mutat, amelyek körülbelül 20 percig lebegnek az égen. Egy lakos képet is megosztott, amelyen két összefonódó fehér kör alakú fényfolt látható, amit a következő éjszakán láttak. Az online közösségben spekulációk merültek fel arról, hogy az objektumok lehetnek-e Vénusz, de felmerült annak a magyarázata is, hogy talán meteorról lehet szó. Emellett zöld tűzgömböt, is megfigyeltek San Diegóban, Tucsonban és Las Vegasban a következő hétvégén.

Miután a már említett család beszámolt az észlelésről, a rendőrség megfigyelőkamerákat szerelt fel a család otthona körül, állítólag azért, hogy megvédje őket az UFO vadászoktól.

Bár a család állításait kezdetben szkepticizmus övezte, néhányan most hitelesnek tartják a család állításait. A megszaporodott észlelésekre eddig nem találtak megfelelő magyarázatot.

Fotó:  Twitter / Big7media