Home Cikkek UFO fotókat készített egy férfi Montanaban

UFO fotókat készített egy férfi Montanaban

1

3-11A Montanában élő Dr. Richard O?Connor 60 éves nyugalmazott aneszteziológus egy szupererős kamerát irányított az ég felé. Az eredmények meg is születtek. A férfi állítása szerint olyan felvételt csinált november 4-én a kamerával, hogy az még a szkeptikusokat is elgondolkodtatja UFO kérdésben.

Az O?Connor Reconyx Hyperfire PC 900 típusú kamerák által rögzített felvételen azt látjuk, hogy két fényes repülő csészealj szerű tárgy nagy sebességgel átszeli az eget. A kamera lencséi előtt elhaladó dolgokról 20 nagyfelbontású képet készítenek másodpercenként.

A nyugdíjas orvos azt mondja, hogy amióta a kamerákat felszerelte 280 ezer felvételt készített. Ezek közül négyen látszanak ezek az UFO jelenségek. Sokan azt állítják, hogy a nyugalmazott orvos felvételei csak hamisítványok. Ezért a képeket elküldte a National UFO Reporting Center nevű szervezetnek, akik megállapították, hogy a felvételek ugyan eredetiek, de nem tudják, hogy mi van rajtuk. Egy másik elemző pedig azt állította, hogy a felvételek hamisítványok. O?Connor az állítja, hogy a képeket nem manipulálta. Őt pusztán az érdekli, hogy mik láthatók a felvételen.

1-26 2-18 3-11

Hír.ma

1 KOMMENT