Home Földönkívüliek UFO-k a Bermuda-háromszögben

UFO-k a Bermuda-háromszögben

0

Kevesen ismerik az USO rövidítést, pedig ez is szorosan kapcsolódik az ufológiához. Ez a szó az angol Unidentifield Swimming Obiect – azaz azonosítatlan úszó tárgy – szavak rövidítése. Amint azt a neve is mondja, USO-nak nevezzük azokat a (földönkívüli) tárgyakat, amelyek e víz alatt úsznak.

Ezeknek a tárgyaknak a szemtanúk szerint nem különbözik az alakjuk az ufóktól. USÓ-kat legtöbbször akkor látnak, amikor azok lemerülnek, vagy épp feljönnek a víz alól. Egyesek szerint az usóknak vannak tengeralatti bázisaik a Bermuda-háromszögben, és a kevesek által ismert Sárkány-háromszögben is. Mindkét háromszög azonos szélességi körön fekszik, és mindkettöben történtek, és még manapság is történnek furcsa, megmagyarázhatatlan események.

A Bermuda-háromszögben már eltűnt rengeteg hajó és repülő – köztük talán a legismertebb eltűnés a 9-es repülőrajé. És nincs ez másképp a Sárkány-háromszögben sem. Ott például egy Tokióba tartó repülő jónéhány perccel korábban ért a városba, mint azt a sebességével lehetne. De valyon ez mind a földönkívüliek műve? A jövőben talán erre a kérdésre is választ kapunk.

A paleoasztronautika hívei szerint a földönkívülieknek éppen Atlantisz, a régen elsüllyett város a vízalatti bázisuk. Nos nekem minderről az a véleményem, hogy ha az űrlények tényleg bázisokat építenének a víz alatt, azt már régen bebizonyítottuk volna, és nem kéne találgatni. De mivel nincs rá semmien bizonyíték, nagy valószínűséggel a szemtanúk éppen csak egy vizet tanulmányozó földönkívüli űrhajót láttak, ha ugyan tényleg nem földi eredetűek ezek a tárgyak.

Mi sem jobb példa erre mint egy 2018 augusztusában történt felfedezés, amikor egy Darrell Miklos nevű felfedező különös tárgyat talált. A férfi az űrhajós, Gordon Cooper által készített térképet követte. A felfedezés a Bermuda Háromszög közepének tengerfenekén található.

“Próbáltam hajóroncsokat keresni az egyik Gordon által írt szöveg alapján. Az ábrák különös anomáliákra utaltak, melyek közül feltűnt valami egészen nem odaillő. A felfedezés lesokkolt.” – mondta Miklos.

“Egy olyan alakzatot láttam, amilyet még soha azelőtt. Teljesen eltért a hajóroncstól, túlságosan nagy volt ahhoz. Valami olyan tárgy lehetett, amely teljesen különbözött mindattól amit a természet létre tud hozni.”

A tapasztalt felfedező számos kiálló, karszerű formát is látott, melyek egy meredek tenger alatti sziklából állnak ki.

“Nem tűnnek természetesnek, sem ember alkotta dolgoknak, ilyet még soha nem láttam, pedig több éves felfedezői tapasztalattal rendelkezem. Azonosítottunk már számos hajóroncsot, hajóronc darabot, de ez egyikhez sem hasonlít.” – mondta.

Közelebbről megvizsgálva Gordon Cooper jegyzeteit, az űrhajós arra következtetett, hogy ezen a területen földönkívüli származású tárgy található.

“Minden bizonnyal arra célzott, hogy az a valami nem evilági” – tette hozzá Miklos Darrell.

“Gordon hitt az idegenekben. Hitt abban, hogy látogatók járnak hozzánk és hitt abban és hitt abban, hogy sok olyan tárgy szállt le hozzánk, melyek más bolygókról érkeztek.”

Sokan ugyanígy gondolkodnak. Mint látjuk, a Bermuda-háromszög lehet az egyik olyan hely, ahol megfordulnak. Lehet, hogy érdemes lenne nagyszabású vizsglatokat folytatni a területen? Mert sokszor a közebb van hozzánk a megfoghatatan mint gondolnánk.

Dimenzió | Digital Spy | paranormal.hu | Stefan Keller képe a Pixabay -en