Home Cikkek UFO-k – a valóság

UFO-k – a valóság

780
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 10 percig tart

Letiltották a kamerákat  a Nemzetközi Űrállomáson. Várható volt, egyre kínosabb volt nekik , hogy megmutatták a Hold és Föld között napi szinten közlekednek repülő diszkoszok, amiket ufoként ismertek.

Mikor feltekintetek a holdra, nem is gondolnátok hogy a kietlen felszíni világ alatt emberek élnek.

A történet a két nagy háború között kezdődött, mikor német tudósok szétszéledtek a nagyvilágban és keresték az ősi idegenek nyomait. Nem törődtek az egyházak népbutításával és nem érdekelte őket , hogy a leglehetetlenebb helyekre kellett elmenniük. Megmászták a Himalája hegyeit, keresték kolostorok ősi pergamenjei között, Peru zegzugos ösvényein . Sikerült nekik megtalálni azokat a megmaradt információt, ami igazolta, hogy az ősidőkben az emberiség hajnalán jártak itt más bolygók lakói.  A piramisok építése és az emberiség feljavítása is az ősi idegenek javára írható. Bizonyára békés népek lehettek mert nem igázták le a Föld lakóit akik istenként tisztelték őket. A sikertelen egyedeket ugyan elpusztították, / Szodoma városa/ de hagyták hogy a genetikai szinten feljavított emberiség élje az életét.

A tudósok ezeket az információ morzsákat szedték össze, megtaláltak olyan technikai leírásokat, amelyek alapján meg tudtak építeni olyan repülő diszkoszokat, amelyek abban az időkben teljesen megreformálták a repülést. Sikerült előállítaniuk olyan fegyvereket, amelyek az akkori háborúban egyenesen a győzelembe vezethette volna a német csapatokat. csakhogy, a tudósok úgy döntöttek, hogy nem adják át a tudást a náci vezetőknek, egy darabig sikerült is eltitkolniuk, hogy micsoda áttöréseket értek el a tudomány számos területén. Az Antarktiszra  már korábban is küldtek német csapatokat és birtokba vettek hatalmas területeket. Kiderült, hogy hatalmas meleg vizű források és tavak, barlangok találhatók az Antarktisz alatt, ahol kialakítottak emberi életre alkalmas lakhelyeket. Hatalmas készleteket szállítottak el és sok ezer tudós került oda . Ezeket a háború után keresték a szövetségesek .  A háború vége felé ezek a tudósok elmenekültek a megszerzett tudással elkészített repülő diszkoszokkal. Mi ezeket már úgy ismerjük, hogy repülő csészealjak. Vita van azon, hogy a náci vezetőket magukkal vitték-e de mivel a modern fegyverek nem lettek bevetve, ami eldönthette volna a háború sorsát biztos, hogy nem tették meg.  Különben is biztos forrásból ismert, hogy Hitler Argentínában halt meg 98 éves korában.

A háború után a szövetségesek rájöttek, hogy a Déli-sarkvidéken van egy kis gond. Az eltűnt tudósok valamint hatalmas mennyiségű nyersanyag hiánya feltűnt nekik. Felszereltek egy hatalmas flottát, repülőgépekkel, tengeralattjárókkal, hadihajókkal. Az expedíciót Byrd admirális vezette, fél évesre tervezték és az volt a feladat, hogy a sarkvidékre menekült nácikat kifüstöljék. A fél évből néhány hét lett mivel az első összecsapás alkalmával legyőzték az admirális csapatait a víz alól kibukkanó és a hajók között cikázó diszkoszok. Fedélzetükről halálos vörös sugarakat/ mai ismereteink szerint lézer vagy ahhoz hasonló sugarak lehettek / eregetve elsüllyesztették a flotta egy részét és megfutamították a maradékot.

Hazatérve Byrd admirális jelentésében leírta, hogy olyan ellenséggel kell szembenézni, akik képesek hatalmas sebességgel átrepülni a bolygót és fegyvereik meghaladják a z akkori technikai ismereteiket.  Ezután a nagyhatalmak felvették a kapcsolatot a sarkvidékre menekült tudósokkal és egyfajta cserekereskedelmet építettek ki. Közben a tudósok úgy döntöttek, hogy a Földön nincsenek biztonságban és elmentek a Holdra. Korábban is jártak ott megtalálták az ősi idegenek bázisát. A hold egy üreges űrállomás, amivel az ősök érkeztek ide akik a Holdat Föld körüli pályára állították, úgy hogy mindig ugyanazt az oldalát mutatja felénk, eltakarva ezzel a túlsó felén látható hajtóműveket, és a bázis felszíni részeit.

Minden bizonnyal sikerült birtokba venni a bázist és itt már biztonságban érezhették magukat. A kialakult cserekereskedelem mindkét félnek jövedelmező volt. A Hold népe kapott élelmet, vizet, felszerelést, levegőt. Amelyet a repülő diszkoszok hordtak fel. Az 51 ? es körzet titka hogy itt bonyolították le a cserét.   Viszonzásul a Földi kormányoknak csepegtettek technikát. Ebből lett a Holdra szállást bemutató kamu műtermi felvétel, amivel kábítják a népet 40 éve. A cserekereskedelem része volt,  hogy hoztak le hold kőzetet, amivel bizonygatják a holdra szállás megtörténtét. Kaptunk mi földiek egyebet is, innen származik a mikro chip, a mikro hullám,   a mobiltelefon az internet  a tépőzár és a zselés műköröm. Ha a földi hatalmak kicsit okoskodni próbáltak, akkor az orrukra koppintottak a holdlakók.  1955-ben  a Fehér Ház körül röpködtek ufók miközben bent a holdlakók küldöttsége tárgyalt az akkori hatalmon lévő elnökkel.

Erről már vannak felvételek, amelyek elérhetőek a neten . Eisenhower elnök belement a játékba és ment is minden simán egészen míg  Kennedy nem került hatalomra, Kennedy véget szeretett volna vetni az egész nemzeteket zsaroló, kihasználó összeesküvésnek,  Őt viszont lelőtték egy álcázott repülő diszkosz fedélzetéről, ezért nem tudják a mai napig behatárolni hogy ki és hogyan lőtt.  A nagyhatalmak kaptak néhány leckét abból hogy ki is a Föld igazi ura. Előfordult, hogy  eltűnt egy-egy tudós vagy megölték Kennedy elnököt. Felrobbantottak egy űrhajót, lelőttek egy repülőt, például Gagarinnal a fedélzetén.  Ha a földi nagyhatalmak olyan tudás birtokába kerültek, amelyek lehetővé tették volna azt, hogy eljussanak a holdra hamar pórul jártak, ilyen volt a Challenger , később a Columbia űrrepülőgép lelövése.

Az Egyesült Államok ezzel le is állította az űrprogramját. Felfogták, hogy ha erőlködnek, akkor kitörhet a háború a holdlakókkal és az  emberiség vesztét okozná. Az oroszok korábban felhagytak a próbálkozással, eltűnt néhány atom tengeralattjáró, néhány tudós stb.  Csernobil nagy pofon volt nekik is , jelenleg Kína okoskodik, de ott is lesz egy kis ejnye – bejnye és majd feladják ők is. Közben a hold lakóknál is felnőtt több generáció, bizonyára kialakulhatott egy hatalmas közösség, plusz sok ember tűnt el a földről, akik eltűnése is a holdlakók számlájára írható. Bizonyára kellettek tudósok, de egyszerű emberek is . Egyrészt munkaerő másrészt vér frissítés céljából. Bizonyára a technikai fejlődés ott sem állt meg és megőrizték előnyüket vagy talán növelhették is, hiszen egy olyan űrállomás birtokába jutottak, amivel az ősi idegenek átszelték az űrt és eljutottak a földre.

Napjainkban is lehet látni, hogy a Hold és a Föld között rendszeresen röpködnek ufók. A Nemzetközi Űrállomás kamerái rendszeresen közvetítik azt, csak ilyenkor észbe kapnak és lekapcsolják.   Bizonyára mostanság is folyik a csere-bere  a Föld és a Hold között. Ami biztos, hogy nem megyünk sem a Holdra sem a Marsra, mert már azt is belakták a holdlakók telepesei. Bizonyára vannak állomásaik más holdakon is a naprendszerben. Örülhetünk,  hogy a Föld a miénk, egyelőre.

Megy az emberek kábítása arról hogy készülünk a Holdra, a Marsra,készülnek újfajta űrrakéták de nem úgy néz ki hogy ebből lenne bármi is. Helyben topogunk. A nagyhatalmak tudósai rájöttek hogy a hagyományos szilárd, folyékony hajtóanyagú rakétákkal nem fogunk eljutni sehová, max. alacsony földkörüli pályára.Nem érdemes milliárdokat beleölni.  Tudják hogy van egyfajta fejlett technika , amire a holdlakók rájöttek de ha ennek a közelébe kerülnének akkor katasztrófa történik. Patthelyzet alakult ki . Az elmúlt 40 –  60 év ezt mutatja .

Ha ki tudna egyezni a holdlakók népe és a földi nagyhatalmak vezetői, olyan hatalmas technikai ugrás következhetne be az emberiség történelmében amire legutóbb akkor lehetett példa mikor az ősök ide érkeztek, és feljavították az emberiséget. Ha nem lett volna a katolikus egyház népbutítása,mára már csillaghajókkal szelnénk át az űrt és megoldottuk volna azokat a problémákat amelyek most sanyargatják az emberiséget, a túlszaporodást. Belakhattuk volna már a naprendszert és eljuthattunk volna más bolygókra. Kikerülnénk egy olyan problémát ami az emberiség kipusztulásával fenyeget, hiszen egy globális katasztrófa azzal fenyeget amíg az emberiség a földön lakik . Hála a történelmi egyházaknak és az innen ? onnan előbukkanó szektáknak az emberiség nagy része tudatlanul éli az életét. Bíznak istenben és dobálják a keresztet , miközben bábjátékai hazug papoknak szektavezetőknek. Ilyenek a hit gyülekezete,a nazarénusok, a jehova tanui.  Elbutított ostoba embereken uralkodva gazdagodnak meg.

Internet népe lehet fújolni, lehülyézni , de aki egy picit tovább gondolja az iskolában tanult történelmet amit idióta történelem tanárok tanítottak, az aktuális politikai berendezkedés szerint, / hiszen semmi nem változik gyorsabban mint a változatlan múlt / az rájöhet hogy a piramisokat nem építhették éhező 45 kilós rabszolgák, úgy hogy a sivatag homokját locsolva vonszoltak két és fél tonnás köveket több tíz kilométeres távolságra és még fel 130 méteres magasságba, egymásra rakni őket milliméteres pontossággal , habarcs nélkül., több ezer darabot, Vagy egy másik elmélet szerint a Nílus vizén hajóztak le vele.

A mai technikával sem tudnánk megtenni, megépíteni. Az a technika segítette őket amivel a holdlakók sakkban tartják a földieket. Az idegenek valószínűleg az idők során kihaltak. Ha találnak maradványokat, amire szépen van példa azt gyorsan eltüntetik és megmagyarázzák hogy emberi lények csak deformálódtak valamilyen betegség következtében. Bizonyos törzseknél szokás volt a fejet tojásdad formára nyújtani megemlékezve az ősökről akik más csillagokról szálltak ide. Vagy ott vannak a Dogonok egy afrikai nép a kőkori szinten vegetáló nép tudja hogy az őseik a szíriuszról érkezetek egy kettős csillagrendszerből, a baj csak hogy ezt a földről nem lehet látni és csak a huszadik században fedezték fel. Honnan tudják? Onnan hogy oda nem jutott el a katolikus egyház nem törölték a tudásukat nem irtották ki őket .

Nem akarok én megtéríteni senkit és tudom hogy mobiltelefonokat nyomkodó, pokémonokat kergető törölt agyú idiótákkal szektákban ájtatoskodó ostoba emberekkel  vitatkozni felesleges , nem is ez a célom, csak megmutatni hogy vannak értelmesebb magyarázatok is mint amit a hit gyülekezete meg a többi népbutító tanít.