Home Cikkek UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint

UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt ürhajósa szerint

0

edgar-mitchell-nasa-d000218BC017f1a47e4dcA Földre érkezett békeszerető idegenek akadályozták meg a nukleáris háború kirobbanását az Egyesült Államok és a Szovjetunió között a hidegháború idején ? ezt állítja legalábbis a NASA egykori űrhajósa.

Dr. Edgar Mitchell ? aki az Apollo 14 küldetés során, 1971-ben hatodik emberként járt a Holdon ? meglehetősen sajátos nézeteit tette közzé a földönkívüliekről.

Az egykori asztronauta azt állítja, hogy az idegenek az 1940-es évektől, az első amerikai atomfegyver-tesztek idejétől látogatták a katonai bázisokat és rakétasilókat. Szerinte az űrlények felkeresték azt az Új-Mexikói tesztterületet is, ahol az első atombombát felrobbantották.

A 84 éves Mitchell szerint az idegenek először feltérképezték a katonai kapacitásokat. A NASA volt űrhajósának az a határozott véleménye, hogy a hidegháború alatt az idegenek rendszeresen lelőtték a tesztrakétákat, és titokban mindent megtettek azért, hogy visszatartsák az emberiséget az atomháborútól, és békét teremtsenek a Földön.

168 óra