Home Hírek UFO-k Denver felett?

UFO-k Denver felett?

329
16
Megosztás

UFOdenverÉrdekes felvételt sikerült készítenie egy nézőnek, miközben férjével a tv-ben nézte a focimeccset. Mivel a mérkőzést is felvették videóra, megtudták tekinteni újra a jelenséget, ahol két azonosítatlan repülő tárgy halad végig a város felett.

A videó készítői a második félidő előtt, a szünetben vették észre a különösen manőverező fényeket, majd visszanézve saját felvételt készítettek a műsorból, és feltöltötték az internetre.

Elmondásuk szerint ők abszolút nem hisznek az idegenek létezésében, de az eset óta már nem szkeptikusként állnak az ilyesfajta dolgokhoz.

Denverből rengeteg UFO észlelést jelentenek évente, számos esetre itt sincs magyarázat, hogy mik lehetnek az égen sorozatosan megjelenő repülő tárgyak. Egy évvel ezelőtt, szintén novemberben ugyan itt a város felett, sikerült több felvételt is készíteni érdekes jelenségekről, amit az egyik helyi hírcsatorna is közölt a tv-ben.

A szemtanú több alkalommal is készített felvételeket Denver belvárosa felé egy dombtetőről. Ezekre az esetekre szintén nem volt magyarázat. Vajon mik lehetnek ezek a repülő tárgyak?

A 2012 novemberében készített felvételek a tv műsorból:

 

 

16 COMMENTS

 1. Hát a látvány alapján nem ejtőernyők, az biztos, mert az egyik fölgyorsul hirtelen kb. 1500 km/órára ….  azonkívül, nem is  lefelé  hanem  felfelé  szállnak …  
   
  🙂  😀  
   

 2. Mindig érdekesek azok a hozzászólások,melyek azt próbálják sulykolni az olvasóknak,hogy azért szólnak hozzá,hogy nem szabad minden marhaságot benyalni.
  De,,mi van azokkal a hozzászólásokkal,melyek mindezek ellenére,–melyeket ugyanazok írják—  minden marhaságot benyalnak?

 3. Még szerencse,mert akkor mindenhol ejtőernyősöket látnának egyesek. No, persze vakító lámpával felszerelve. És egy pár kupica után  minden utcai lámpást meggyanúsítanának,hogy fennakadt ernyős…

 4. Elmés riposzt 😀 Ám a második hozzászólásommal a “Nem minden ufo ami fénylik” teljesen másra célóztam 🙂 Nem kell mindent támadásnak venni 😀 Csupán azon elméletemet próbáltam kissé egyszerűsíteni, amely szerint az ufoészlelések 99%-a igen is földi eredetű ismeretlen repülő obkjektum, töbségében új generációs repülőgépek amik vagy szupertitkos besorolást kaptak avagy még tesztelés alatt álnak. Természetesen emberi kéz álltal épített gépekre értem. Míg másik igen csak nagy részük téves megfigyelés avagy az avatatlan szem által ismeretlennek vélt objektumok megfigyelésén alapúl. Értem ez alatt az iridium felvillanásokat, szemből érkező repülő alkalmatosságokat amin égnek az egyenként párezer vattos leszálló reflektorok, csilagászati jelenségeket, légköri és időjárási anomáliákat. Tehát a maradék 1% az ami valóban megmagyarázhatatlan jelenség és ami esetleg földönkívüli eredetű lehet.Ezért kezelem ovatosan azt hogy mikor mit láthatok az internetre felkerülő videókban.  Röviden összefoglalva nem vagyok szkeptikus csupán ovatos 🙂 Jajj a hamisított átveréseket kihagytam..

  • Sajnos igaza van Instruktornak…
   Jó, hogy azért még lehet olvasni ilyen hozzászólásokat is, nem csak a vakon, mindenben hívőket.
   Rengeteg a kamu ufo eset, szerintem ez sem valódi ufo.
   Ettől még persze lehetnek – szerintem vannak – földönkívüliek, akik idelátogatnak, de nem kell mindent benyelni.
   Remélem még megélem, hogy kiderül az igazság a földönkívüliekről!

   • És szerinted ki és milyen alapon dönti el,hogy amit ,te láttál tapasztaltál,az valós,vagy kamu eset?–hiszen szerinted vannak,bár nem derül ki,hogy ezt honnan veszed– És te,hogy döntöd el,hogy amit más látott,tapasztalt,az valós,vagy kamu eset? Honnan veszed,hogy az itt kommentezők vakon mindenben hívők? Miért általánosítasz,hisz nem minden az aminek látszik,sőt..
     

    • Mindenki eldönti, hogy szerinte valami valós vagy kamu.
     Szerintem vannak földönkívüliek, de bizonyítékom sajnos nincsen rá.
     Ha én látok valamit, először végiggondolom, hogy lehet-e földi eredetű, nem mondom rögtön, hogy “ufóóó”.
     Ha olvasom a hozzászólásokat, azért látom, hogy valaki mindenre rávágja, hogy nem földi eredetű, vagy elgondolkozik, hogy lehet-e földi eredetű.
     Személyeskedni nem szeretnék, mert egyébként mindenki abban hisz, amiben szeretne.
     Szerencsére az itt kommentezők között vannak többen, akik nem vakon hívők.

 5. Igazad van, peter the great — de ez a videó, ami a cikkben van, szerintem mégiscsak egy nem földi eredetű repülőt, UFO-t örökít meg. Hogy miért? Mert a film végén látszik, milyen mozgása, gyorsulása, manővere van. (Mint ezt a legelső hozzászóló is mondja.) Tehát, nem lehet más, csakis igazi UFO. 
  DE AZ VISZONT érthetetlen, hogy most, amikor újra megnéztem, nem találtam rajta az UFO-kat!  Pedig direkt megnéztem ismét, mert ide akartam írni, hogy hányadik másodpercnél látszik az a nagy gyorsulás!!
  Úgy látszik, ezeket a videókat tényleg manipulálják, utólagosan!!
  :O  :O
  (Most, hogy megnéztem, NINCSEN A VIDEÓN SEMMI ufó.!)