Home Hírek UFO-k tisztítják az eget a chemtrailektől?

UFO-k tisztítják az eget a chemtrailektől?

1290
24
Megosztás

orbsEgy nyáron készült felvétel mostanra járta be az internetet.  A videón jól látható, hogy fényes gömbök egy chemtrail csík körül repkednek és ismeretlen tevékenységet végeznek. Akik  látták a videót, sokan feltételezik, hogy valószínűleg egyfajta tisztító munkát végez. Márpedig ha ez így van, akkor pozitív szándékú civilizáció objektumait figyelhetjük meg.  

Az országok kormányait igencsak erős nyomás terhelheti, ha ez az egyedüli módja annak, hogy a chemtrailektől megtisztuljon az ég. Mert minden bizonnyal a tisztító munkát végző földönkívüliek egyszerűbb módon is kezelhetnék ezt a problémát: rávehetnék a kormányokat, hogy állítsák le a chemtrail programot. Ehelyett mit tesznek? Inkább repkednek a chemtrailek körül. Lehet, hogy a negatív hatások erősebben érvényesülnek chemtrailek ügyében?

Vagy egyszerűen mindez csak a kormányok döntése, senki másé? Talán ez a valószínűbb magyarázat, mert ebben az esetben a  politikusok felfogásán kellene változtatni, illetve meg kellene győzni őket arról, milyen veszélyes ez a tevékenység. Az ember pedig makacs lény, nehezebb meggyőzni, mint megszabadítani őt egy külső kényszertől. Lehet, hogy ezek a földönkívüliek nem is próbálkoznak már azzal, hogy “megtérítsenek” minket, ehelyett az égen elszórt chemtraileket ilyen módon távolítják el. A kérdés persze az, milyen gyakori lesz ez a jövőben? Ha ugyanis ez a jelenség rendszeressé válik, akkor előbb-utóbb megszabadulhatunk a mérgező vegyi csíkoktól és újra friss levegőhöz juthatunk.

UFO kutatók körében ismert tény, hogy a pozitív szándékú földönkívülieknek érdeke a Föld egészségének megőrzése. Ahhoz ugyanis, hogy az emberiség spirituálisan egy magasabb szintre léphessen, először meg kell tanulnia harmóniában élni a bolygóval és olyan energiafelhasználási technológiákat kell kifejlesztenie, mely kompatibilis a környezetével. Az pedig, hogy a globális felmelegedés ellen chemtrailekkel védekezünk úgy, hogy az eredeti ok a kőolaj elfüstölése, szöges ellentétben áll ezekkel  galaktikus elvekkel. Mondhatnánk azt is, hogy nincs is rosszabb annál, mint amit teszünk.

A chemtrailek ebben az esetben hatástalanná válnak majd ls a kormányok rájönnek, hogy felesleges lesz kiszórni őket. Ez egy másik módja annak, hogy leálljanak az ég szennyezésével, ha már nem lehet meggyőzni őket. Reménykedjünk tehát abban, hogy a jövőben gyakrabban láthatunk az égen felbukkanni fényes gömböket chemtrailek körül, mert akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy nem hagyják, hogy megfulladjunk, vannak akik gondoskodnak rólunk. S egyszer talán belátják a politikusok is, hogy valójában önmagukat és a Földet is elpusztítják. Szerencsére azonban vannak akik már jóval hamarabb rájöttek erre.

24 COMMENTS

 1. Ezek csak porszemcsék amire a kamera ráközelített,bár ne így lenne ,de én ebbe nem látok semmi mást! Csak próbáljatok a kék ég felé bambulni és a saját szemetekkel is ugyanilyeneket fogtok látni!

 2. Mégis hány bőrt lehet még lehúzni erről az esztelenségről?? Ezek ufok?? Ez már komolyan mondom átlépett a szánalamsból a vicces kategóriába nálam 😀

 3. Ekkora hülyeséget még nem láttam (hallottam) ami konteós sztrori ! Egy: tényleg nem biztos hogy UFO-k, de nem is ez a lényeg, hanem. Kettő: ez nem chemtrails (vegyicsík) mert olyan nincs is (illetve biztos van csak az nem látszik, mert nem vízgőz, pedig csak az csinál felhőt, ha meg fújják azt biztos éjszaka teszik), ha a hülyéknek lenne igazuk, akkor sem vegyicsík, mert láthatóan kezd eltűnni (persze ennek semmi köze semmilyen összeesküvéshez, pusztán fizika hogy mennyi ideig marad meg, lesz e belőle felhő). Az UFO-k meg mind sátán lázadó királyságának résztvevői, kár ilyen hamis dezinformálással hülyíteni a népet, hisz aki hülyít az is áldozat lehet !

 4. Én arra a trisztító munkára lennék kíváncsi,mégpedig a módszerre hogy hogyan is végzik. Bár porszemcsének is látják, de mégis. Tegyük fel hogy nem azok, hanem valódi hús vér földönkívüliek szorgoskodnak a chemtrail csíkok mellett, között, felett.Végül is egy átlagember úgy képzelné el a dolgot hogy megkapják az ufók a riasztást hogy most itt és itt chemtrailoznak. (erre vannak felkészítve) Nos akkor megszállják a vegyi csíkokat és elszívják a mérgező anyagot, aztán ózonpajzzsal terítik be az eget mert ugye azon a lyuk már minden képzeletet felülmúl. Ügyes. Ezt vártam kb tőlük.
  Viszont a kutatók véleményére nagyon kíváncsi lennék. Ha leírnák nekem ennek a tisztításnak a konkrét módszerét, akkor már meg is nyugodnék. 😀

 5. Mos lehet én vagyok ilyen szkeptikus de mi értelme a vegyi permetezesnek,hiszen elvileg ez is a népesség csökkentés része nem?Megse olyan latvanyos a megbetegedések száma nem?Vagy lehet hogy nincs is semmi háttér hatalom csak sok unatkozó elme szüleménye,ezen is el kene néha gondolkodni hogy honnan szerzik azokat a megdönthetetlen bizonyítékokat van egy két szar blog pl.oszeeskuves elméletek …azt itt irogatjak a sok szemetet meg lehetne fokozni de inkabb ne .:D

 6. Elolvastam a fenti hozzászólásokat, és számomra ismét az derült ki, hogy elég nagy a káosz a fejekben! Ennyire nincsen képben itt senki a dolgokkal? Vagy csak netán azért regisztrál ide, hogy a negatívitásának adjon hangot, tagadjon mindent, provokálja a többieket, és a  fitogtassa butaságát? Aki negatív, és materialista, attól nem is lehet magasröptű gondolatokat elvárni! Nem is értheti ezeket a dolgokat, mert messze meghaladják a felfogóképességét és a tudatát! Ők tévesen azt hiszik, hogy mindenre tudják a választ, holott tulajdonképpen semmit sem tudnak a világról! 

 7. Ez valós jelenség! A megmagyarázhatatlan betegségek, fulladások, és allergiás légúti tünetek legfőbb okozója ez a jelenség ha eddig nem tudtátok volna! És a földönkívüliek nem csak ide oda repkednek a légtérben, hanem fontos feladatot látnak el, mint ezek is, és főleg a globális méretű emberi hülyeségeket próbálják megakadályozni! És van amelyik ufónak az a feladata, hogy a bolygó környezeti károsítását a csökkentése! Ha direktbe beavatkoznának és lelőnk a vegycsíkozó repülőt mint ahogy a cikk írója gondolja, akkor azzal az emberek karmikus tetteit magukra vállalnák! Ezért teszik azt amit rájuk nézve nem jelent negatív következményeket felveszik a kapcsolatot az illetékesekkel ha nem reagálnak a kéréseikre akkor tisztítják az eget!

 8. wolfi, ha valaki ide regisztrál az azt jelenti hogy érdekli a téma de nem vesz be minden csökött agyszüleményt amit elolvas hanem vannak hállisten saját gondolatai a témában. Ennek nincs a hátterében provokáció szándék vagy nevetségessé tétel csupán ez egy másik vélemény… Ez az oldal épp azért jó m,ert itt mindenki előálhat a saját elképzeléseivel. Én magam is jópárszor leirtam az égen látható kondenzcsikok keletkezésének okát. Sőt átgondoltam a chemtrail kérdést is itt az oldalon töbször nyilvánosan, utánna néztem az állítólagos összetételének, pontrol pontra átrágtam magam a chemtrail elmélet pontjain és leirtam az észrevételeim. Azon felűl MH körökben van pilóta ismerősöm is “taktikai és védelmis is” a Liszt Ferenc repülőtéren a hungarokontrol alkalmazottai közül is ismerek párat és mind egybehangzóan elutasitja a chemtrail elméletet. Pedig ők is nyitott emberek mindenre némelyiknek még ufos élményei is voltak amikről szívesen beszélgetnek, és mégis használják a fejüket és nem konteók hálójában élnek.
  Egy szó mint száz: ha valaki nem ért egyet egy elmélettel vagy a fen forgó videóval az nem azt jelenti hogy ő hülye és nem lát át olyan dolgokat amit te állítasz, hogy te igen.. Csupán más véleményen van ennyi…

 9. Wolfi én pont nem vagyok materialista,de ez tuti nem Ufo! És már többször akartam ide regisztrálni,mert nagyon sok a hülyeség ami nevetségessé teszi az Ufo témát és most pont ennél a cikknél regisztráltam is ,hogy leírjam a véleményemet,de ha te másképp gondolod akkor bizonyítsd be az ellenkezőjét! Már nem elég csak a hit ,hanem kell a bizonyosság is!

 10. Oberon üdvözöllek azok csapatában aki szerint rengeteg a hülyeség az UFO témában. Elszabadultak a nevetségesnél nevetségesebb teóriák, a sok lejárató agyszülemény…

 11. Flight radar, csak ezt tudom mondani ajánlani.. mikor elhúz a város felett egy gép ami csíkoz akkor fel kell menni és megnézni… Nincs az ország légterében ismeretlen azonositatlan repülőgép.. fel van tüntetve mindnek a tipusa stb….

  • Nos…úgy tűnik némely bal@asz egyesek el sem olvassák,mit is írnak kettesek.
   Pont azt írta az író,hogy az égen látta a gépeket,de az internetes radar képen semmit sem azokról.
   Igen optimista,olvastuk hosszú okos fejtegetésed anno,ami semmivel sem jobban igazolható(nekem hiszel,vagy a szemednek), mint a másik verzió.
   A név választás,meg szinte fergeteges…
    
    

 12. Azon a játék weboldalon nem is fogod látni, mert túl durva lenne a látvány, ha rajta lenne az a több száz katonai repülő, vagy más égi jármű! Erről ennyit, okostojások!

 13. Gratulálok.. balfasz egyesek…
  Kigabe én nem sértegettelek, nem kritizáltam a név választásod. Nem trágárkodni járok ide csupán a saját véleményem képviselem.
  pont te voltál az az illető akiről azt gondoltam egy sör mellett jókat tudnánk vitatkozni a témában (vagy ásványvíz, vagy gyümölcslé, vagy akármi… nem tudom mit kedvelsz )

  • Elnézést,ha magad az egyesek közé sorolod. Bár volt már rá példa,hogy sérelmezted,(hasonló jelzővel)mikor feltettél egy linket,és úgy kommentálták,hogy látszott el sem olvasták. Momentán pont ez a helyzet állt elő,és tényleg bosszantó,ha valaki beleszalad,egy ilyenbe.
   “A név választás,meg szinte fergeteges?’ ebben én nemigazán látok sem kritizálást,sem sértegetést. Egyszerű megállapításnak szántam,az optimista név után.
   Megyek kiveszek egy sört a hűtőből,és iszok egy pohárral az egészségedre.

 14. Olcsó sör, rák, kemoterápia, stb…
  Én csak szóltam a kis bfsz. -kának!

  • Látom Wolfi te nem szeretet azokat az embereket akik nem értenek egyet veled! Nem is ismerjük egymást,de te egyből balfaszozól és sértegeted a másikat pedig én erre okot nem adtam!

 15. Most komolyan mi értelme balfaszozni egymást, vagy trágárkodni… Nincs olyan dolog amiben mindenkinek egy lenne a véleménye.. Ettől valaki még nem balfasz csupán más véleménnyel van. Ha meg tényleg ekkora az ellentét és nincs rá semmi mód hogy rendezve legyen, akkor meg személyesen kell elsimítani a dolgot és nem egy ilyen oldalon ahova ez nem való.. Ilyenkor merre vannak a modik, vagy adminok? 

Comments are closed.