Home Földönkívüliek UFO látható a videón – a Pentagon is megerősítette

UFO látható a videón – a Pentagon is megerősítette

0

Jeremy Corbell filmrendező az elmúlt napokban olyan felvételeket hozott nyilvánosságra, melyeken háromszög alakú UFO-k láthatók. A jelenséget még 2019-ben észlelték.

A Pentagont több amerikai online magazin, mint a Futurism és a The Black Vault is megkereste és megerősítették, hogy a felvételeket valóban a haditengerészet készítette és azok hitelesek. Jerry Corbell szerint a videókat az USS Russel fedélzetén készítették.

Erre a tipusú UFO-ra egyébként több elmélet is létezik. Az egyik szerint egy titkos, UFO technológián alapuló fejlesztésről van szó, melyet több lezuhant UFO megvizsgálása alapján készítettek – többek között a roswelli roncs is ide értendő. A prototipus neve Auroraként maradt meg a köztudatban. Egy másik elmélet szerint idegenek irányítják ezeket a járműveket, akik feltehetőleg kapcsolatban állnak a kormánnyal. A nyilvánosság számára nem hozzáférhető, hogy egy ilyen kapcsolat esetén milyen tevékenységeket folytathat a kormány a földönkívüliekkel.

Egy harmadik elmélet szerint szintén földönkívüliekről van szó, de azok semmilyen kapcsolatban nem állnak egyetlen országokkal, függetlenül végeznek megfigyeléseket. Egy negyedik magyarázat szerint pedig valamelyik keleti tömb országa – az oroszok, kínaiak, arabok vagy más nemzet titkos katonai-kutatási projektje lehet.

De az is elképzelhető, hogy egyik elmélet sem állja meg a helyét a valójában egészen másról van szó, illetve csak részben igaz valamelyik elmélet. Kérdés, ki fog-e derülni.

A kép forrása: US Navy