Home Cikkek UFO leszállás történhetett Irkutszkban

UFO leszállás történhetett Irkutszkban

7

Állítólag több bejelentés érkezett a rend?rséghez, hogy egy fényes valami nagy robajjal földet ért. Nem tudni, ki avagy kik készítették mobiltelefonnal a homályos felvételt, amelyen az is látható, hogy négy kb. 120 centi magas, emberszabású lény mozgolódik a fehéren fényl? tárgy közelében. A felvétel hitelessége is kérdéses. ?Már megint Szibériában van ufó?” ? tették fel többen a kérdést internetes fórumokon.

48_o_ufo-northfoto-3has.jpg

Szibériában tavasszal több esemény is történt: márciusban egy radarészlelés, áprilisban egy idegen lény testének videója került napvilágra, melyr?l azt állította a média, hogy csalás:

-link-

Blikk / VB információ / paranormal

7 COMMENTS

  1. De milyen érdekes, hogy az állítólagos figyelmeztetés után (hogy megn? az UFO-jelenések száma, ha a kormányok nem ismerik el a létezésüket stb.) valóban megugrott az észlelések száma. Annyi poszt érkezik egy héten, mint anno egy hónapban összesen.

  2. asszem tom h mi a furcsa. az “?rhajó” sokkal részletesebb, míg a kép többi része er?sen pixeles, ráadásul olyan mintha az “?rhajó” fényét rátették volna a 4 szürkés lényre vagyis kcsit átlátszanak a fényen, mintha mögötte lennének. legalábbis nekem ez t?nik fel.