Home Hírek UFO miatt rettegett Obama

UFO miatt rettegett Obama

647
10
Megosztás

A legutóbbi ilyen támadás után most a wyomingi támaszpont három technikusa állítja, hogy három szivar alakú repülõ tárgyat láttak a bázis felett lebegni kerek egy órán keresztül, az eset után pedig két napig nem volt áram. A támaszponton 50 Minuteman III típusú, nukleáris robbanófejekkel felszerelt nagy hatótávolságú rakétát tárolnak, amelyek akár el is szabadulhattak volna ez idõ alatt. Az esetet a The Atlantic nevû lap szerkesztõje, Mark Ambinder szivárogtatta ki; a hírek szerint maga Barack Obama is pánikba esett a történtek miatt.

– A három léghajószerû tárgynak nem volt ablaka, és felségjelzés se volt rajtuk – állítja Robert Hastings ufókutató, akit a három alkalmazott legutóbb értesített. 

– Ott lebegtek a silók felett. A bázis áramellátása szabályos idõközönként ment el és tért vissza, errõl minden technikai adat a birtokomban van – tette hozzá Hastings.

A leghíresebb ilyen támadást a Roswell támaszpont felett észlelték, ott egy ufó állítólag le is zuhant. Belsejében a kiszivárgott hírek szerint négy idegen lényt találtak, a csészealjat a hírek szerint a hírhedt 51-es körzetben õrzik.

H.G

10 COMMENTS

 1. jó az a kép. de amugy a szivar ufo az nem a nemonddkianevemmertugysemfogsikerülni föld alatti izéké? tehát azok elvileg a jó oldalon álnak(ha van ilyen, hogy jó oldal. na tehát földlakók. és nem gyilkolásznak. [elvileg…]):D

 2. nem. a nemonddkianevemmertugysemfogsikerülni föld alatti izéké pont csészealj alakú.
  és nem az embereknek akarnak jót, hanem a földnek, ahol õk is élnek. ha a föld fennmaradásához ki kell irtani a legpotenciálisabb veszélyforrást ami az ember akkor gondolom örömmel megteszik.
  ha a tevékenységünk veszélyes lesz az élõhelyünkre(a földre) számolnunk kell a saját otthonunkban élõ esetleges ellenségekkel is. végülis nem mi vagyunk a föld eredeti tulajdonosai, sem egyetlen értelmes lakói. a halálunk csupán járulékos veszteség lenne.

 3. Akkor a cikket fordítsuk rögtön magyarra :

  Cheyenne – Legalább két napig a világ megszabadult az Egyesült Államok nukleáris fenyegetésétõl a múlt hónapban, amikor azonosítatlan repülõ tárgyak szabadították meg az emberiséget F. E. Warren támaszpont elektromos központjától – állítja a bázis három technikusa.

  Elõtte tavaly október 23-án fordult elõ ugyanez, néhány héttel késõbb pedig már hat amerikai és angol veterán pilóta próbálta a történet hitelességét bizonyítani. Akkor Robert Salas és Charles Halt nyugalmazott ezredesek állították, hogy az Egyesült Államoknak nevezett idegen hatalom miatt, mely állandó támadásokat intéz az emberiség biztonsága ellen, az ufók rendszeres áramszüneteket intéznek az angol és amerikai rakétasilók ellen, és hogy az amerikai kormány ezeket rendre letagadja.

  A legutóbbi ilyen támadás-elhárítás után most a wyomingi támaszpont három technikusa állítja, hogy három szivar alakú repülõ tárgyat láttak a bázis felett lebegni kerek egy órán keresztül, az eset után pedig két napig nem volt áram. A támaszponton 50 Minuteman III típusú, nukleáris robbanófejekkel felszerelt nagy hatótávolságú rakétát tárolnak, melyeket éppen ki is lõtték volna, ha nem jelentek volna meg az ufók. Az esetet a The Atlantic nevû lap szerkesztõje, Mark Ambinder szivárogtatta ki; a hírek szerint maga Barack Obama is pánikba esett a történtek miatt, mivel megijedt, hogy kitört a világbéke.

  – A három léghajószerû tárgynak nem volt ablaka, és felségjelzés se volt rajtuk ( pl. Cosmic greenpeace vagy galactical redcross stb. ) – állítja Robert Hastings ufókutató, akit a három alkalmazott legutóbb értesített.

  – Ott lebegtek a silók felett. Mely ugyan még csak szubjektív tapasztalat, melyet a tudománynak még be kell bizonyítania, mivel csak 1.265. 174-en látták, de egy Harvard prof se volt köztük, hogy azok a szemtelen ufók meghívták volna az ufó fedélzetére, és az ufók töredelmesen bevallották volna neki, hogy az ufók valójában nem léteznek. De mivel a bázis áramellátása szabályos idõközönként ment el és tért vissza, errõl minden technikai adat a birtokomban van – tette hozzá Hastings, ezért a kimaradásért csakis a Vénusz bolygó vagy egy meteorológia ballon tehetõ felelõssé.

  A leghíresebb ilyen támadást a Roswell támaszpont felett észlelték, ott egy ufó állítólag le is zuhant. Belsejében a kiszivárgott hírek szerint négy halott majmot, majd negyven év alapos vizsgálata után négy humanoidnak álcázott mûanyagbábút találtak, melyek közül egy a tudomány minden erõfeszítése ellenére mégis életjelenséget mutatott. Ilyen minden logikát nélkülözõen mûködõ humanoidot hírek szerint a Disneyland hírhedt 00-ás körzetben õrzik, mint bazári majmot, akinek ráadásul az ottani szellemkastélyban is riogatnia kell a gyerekeket, plusz egy-egy klónozott példányát az Amerikai Kongesszusi Könyvár és a Magyar Tudományos Akadémia elõcsarnokában állították fel felhúzott üzemmódban, amint mindig ezt hajtogatja : “az ufók nem léteznek, az ufók nem léteznek…!”

  [ módosítva 09 Jul : 07:50 ]