Home Cikkek UFO repült egy helikopter előtt New Yorkban

UFO repült egy helikopter előtt New Yorkban

0

394EA0E6D2134CFAUFO-t láttak szerdán New Yorkban. A csészealj egy helikopterrel nézett farkasszemet. Vajon hihetünk a videónak, vagy ez is csak egy újabb hoax?

Két UFO-t véltek felfedezni szerdán New York city központjában. A beszámolók szerint a két csészealj egy helikopter előtt lebegett. Hirtelen a semmiből, nagy sebességgel érkezett, és vakító ragyogás vette körül a gömb alakú repülő tárgyakat.

A szemtanúk kizárják azon magyarázatokat, miszerint csak madarat, vagy repülőgépet láttak volna. Az esetről videó is készült, illetve számos kép. Ugyan a fényképeken nem látni szinte semmit, de a beszámolók szerint az égi tünemények UFO-k voltak.

Felmerül a kérdés, hogy ha egy helikopter előtt lebegtek, miért nem készítettek onnan éles, jó minőségű képeket? Valószínűleg az a fél perc nem zavarta volna be annyira a műszereket, hogy lezuhanjanak. Erre persze már választ is adtak, nyilván másnak is eszébe jutott. A magyarázat annyi, hogy az UFO-k olyan álcázási rendszert alkalmaznak, ami ellehetetleníti egy jó minőségű fénykép elkészítését.

beforeitnews