Home Cikkek UFO-ról készítettek felvételt feltehetöen Nyíregyháza felett

UFO-ról készítettek felvételt feltehetöen Nyíregyháza felett

3

2AD2678E9B46867AMegjelent egy videó, amin UFO láthatóm az égen, de sajnos a hely pontosan nem ismert, csupán a katasztrófavédelmi autó oldalán szereplő feliratból lehet arra következtetni, hogy Nyíregyházáról van szó.

Aki a felvételt készítette, nagy valószínűséggel a szirénázó autót akarta felvenni, de nem számított arra, hogy sikerül valami mást is lencsevégre kapnia. A felvételen látható egy tárgy távolabb, a házak felett, majd pár másodperc múlva eltűnik. Ha a felvétel valódi, akkor egy újabb bizonyítákát láthatjuk annak, hogy Magyarország felett is jelennek meg UFO-k.

2AD2678E9B46867A

paranormal.hu

3 COMMENTS

  1. Amatőr csillagászként gyakran nézem az eget távcsővel is, (Nyíregyházán) és tanúja voltam legalább 3 megmagyarázhatatlan repülő objektumnak az elmúlt 2 évben. A leglátványosabbat távcsővel is megfigyelhettem, egy ragyogóan fényes, lassan mozgó fényes valami volt, körülötte ragyogó fénygyűrűvel, amely megállt, majd egyszerre csak eltűnt, hűlt helye volt. Az érdekes az, hogy ugyanezt látta kb 200 km-re egy facebookos ismerősöm, ugyanabban az időben, posztolta is. Ami azt jelenti hogy egy brutálisan nagy valamiről volt szó, rohadt nagy magasságban, ha ilyen távol is látták.