Home Beszámolók UFO Szeged felett

  UFO Szeged felett

  1

  Alig 10 perce egy nem minden napi dolgot láttam a Csongárdi sgt.-i panellakásomból kinézve.

  Észak felől a csongrádival párhuzamosan egy feltűnően (már már zavaróan) gyorsan haladó vörös pont haladt be a látómezőmbe. Ez a gyors pont egyszer csak egyről a kettőre annyira lelassult hogy szinte megállt majd lépésben haladt dél fele. Ekkor fogtam magam és amilyen gyorsan csak tudtam és ahogy a lélekjelenlétem engedte elrohantam a telefonomért. Szerencsére tudtam róla készíteni egy 7 másodperces videót és egy jó minőségű képet. Azért csak ennyit tudtam kihozni a dologból mert a vörös pont a szempillantás tört része alatt megint gondolt egyet és felgyorsult a megérkezéséhez hasonló sebességre és kelet felé fordulva elment. Én még szemmel láttam de a kamera már sajnos nem.

  1 KOMMENT

  1. dragsters mi a Brigiivel is pont azt láttuk amit te! 😮
   És az a durva ,hogy itt volt Táton is!
   Éppen grilleztünk szombatok este lett és kihoztam csak úgy a távcsővet és az apám láttot valamit anyám mondja hogy biztos csak műhold ,de nem mert az nem piros fénye van és egyre gyorsabban ment olyan kelet felé.
   A másik eset meg egy nagy fényes pontra lettem figyelmes ami a sarki csillagot szokta jelezni asszem bele nézek a tavcsőbe és szó szerint láttam hogy  egy űrhajó volt tudtam hogy az mert a bal oldali “fénycső” nem világított csak egy kicsit  lehetet látni milyen alakja van olyan három szög alakú de a végénél a háromszög alakúnál  olyan konkáv alakú volt