Home Földönkívüliek UFO-t észlelt egy utasszállító Új-Mexikóban

UFO-t észlelt egy utasszállító Új-Mexikóban

0

Egy amerikai légitársaság repülőgépe egy azonosítatlan repülő tárgyról tett jelentést Új Mexikó egén. A repülőgép Cincinnatiból repült Phoenixbe és a tárgyt henger alakúnak írták le.

A pilóta az észlelés során megkérdezte a repülőgép irányítást, hogy vannak-e más járművek a légtérben ugyanos valami elrepült a gépük felett. A pilóta elmondta azt is, hogy a tárgy henger alakú volt és hasonlított egy rakétára. A tárgy felettük repült át.

Az American Airlines érdekesnek találta a jelenséget, de nem nyilatkozott arról, mi lehetett, sem arról, hogy vajon földönkívüli eredtű volt-e. Az FBI sem nyilatkozott az ügyben, mi lehetett a tárgy.

Új Mexikóban van egy rakétabázis, melynek igazgatója Scott Stearns és ő elmondta, hogy abban az időben nem végeztek teszteket és a repülőgép messze volt a bázistól. Így ő sem tudja, mi lehetett a tárgy.

Az eset azért is furcsa, mert Új-Mexikóban található az 51-es körzet is. Egyesek szerint az is elképzelhető, hogy idegen technológiát teszteltek, amit valószínűleg soha nem mondanának el.