Home Cikkek UFO-t észleltek Las Vegas felett

UFO-t észleltek Las Vegas felett

0

Helikopter vagy valami más? Egy izgatott UFO rajongó videót rögzített egy nagy, fényes objektumról a Nevada állambeli Las Vegasban. A videó nagy figyelmet keltett a közösségi oldalakon és a sajtóban egyaránt. A készítője egy Steve Barone nevű helyi lakos, aki december 19-én rögzítette az eseményt.

A több mint hat percig tartó videón egy nagyméretű tárgyat látni, amely lassan elhalad a város felett, majd emelkedni kezd és az ellenkező irányba elrepül nagy sebességgel.

Senki nem hallott semmilyen hangot az UFO felől annak ellenére, hogy 80 kilométert tett meg három perc alatt, mint ahogy Barone megbecsülte azt. Eszerint a jármű sebessége nagyjából 1500 km/h kellett hogy legyen. A videó eddig több mint 155 ezren látták a YouTube-on, így elmondhatjuk, hogy igencsak népszerű. Ennek ellenére nem mindenki ért egyet azzal, hogy rendkívüli dologot látni a videón.

Akik cáfolják, hogy a videón UFO van, azt állítják, hogy a tárgy nem tűnik úgy, mintha 1500 km/h-val repülne, annál jóval lassabb. Továbbá úgy gondolják, inkább helikoptert vagy drónt látni a város felett mintsem UFO-t.

Te mit gondolsz?

KTNV.com | paranormal.hu