Home Cikkek UFO-t észleltek Liverpool felett

UFO-t észleltek Liverpool felett

0

$405F25A2E94BDA8CA videót Paul Douglas készítette, aki egy hétfő éjszaka az Upper Parliament utcán ment végig autójával. A felvételen lebegő tárgyat lehet látni az égen.

Paul a következőt mondta: “Este 10:20 lehetett amikor vezetés közben valami furcsára lettem figyelmes. A kikötő felett volt és mesterséges eredetűnek tűnt, mintha drón lenne de három zöld fénnyel is rendelkezett.”

Paul, aki taxisofőr, lehúzódott ámulatában, ahogy a tárgy repdesett az égen, majd filmezni kezdte az objektumot ahogy egyre közelebb került a földfelszínhez, majd a víz fölé repült.

Hozzátette: “a víz felett lebegett és megpróbáltam követni kocsival végig az Upper Parliament Streeten. Ahogy az égen lebegett, a madarak viccesen zajongani kezdtek, de hamar idegessé váltak. Aztán néhány perc múlva a tárgy ismét a víz fölé repült. Amikor odaért, már egész magasan volt. Amikor a partra értem, megkérdeztem két halászt, hogy látták-e az objektumot, de nem vették észre.

Paul szerint a három zöld fény horizontálisan helyezkedett el a tárgyon. “Egy kicsit hasonlított egy jelzőlámpához, ami oldalra van fordítva. Három zöld fényt láttam és egy másikat, a tárgy végén.

Liverpool Echo