Home Cikkek UFO-t észleltek New Jerseyben

UFO-t észleltek New Jerseyben

0

ufo sayreville new jersey ismeretlen tárgy objektum gyémánt amerika földönkívüli mufon-2-2014-új világtudatUFO-t észlelt egy helyi lakos New Jersey államban, Sayrevilleben, amit meg is örökített. Az eset 2014 augusztus 19-én történt. A szemtanú a kutyáját sétáltatta, amikor feltűnt az égen egy drónnak, vagy valamilyen távirányítású repülő eszköznek tűő tárgy északkeleti irányban. Annak ellenére, hogy na szemtanú már látott a környéken drónokat, mégis lefényképezte az objektumot.

“A tárgy gyémánt alakú volt, az alja azonban homorú. Olyan volt a hátsó része, mintha valamilyen sci-fi filmből jött volna elő űrhajóként. Talán hajtóműt is lehetett látni, de nem abba az irányba haladt, amely felé a hajtómű állt. Körülbelül 1 percig néztem a tárgyat, miközben azt is megfigyeltem, hogy az oldalán valamiféle üvegszerű borítás is volt.”

A repülő tárgyról három fotó készült, és egy illusztráció külsejéről.

ufo sayreville new jersey ismeretlen tárgy objektum gyémánt amerika földönkívüli mufon-1-2014-új világtudat

ufo sayreville new jersey ismeretlen tárgy objektum gyémánt amerika földönkívüli mufon-2-2014-új világtudat ufo sayreville new jersey ismeretlen tárgy objektum gyémánt amerika földönkívüli mufon-3-2014-új világtudat

Sayreville a Raritan folyó mellett lévő város, New Jerseyben. New Jersey a 13 augusztusi UFO jelentésével a 15. helyezett az államok sorában az észlelések számát tekintve.

A térképre kattintva friss UFO észlelések láthatók:

ufo sayreville new jersey ismeretlen tárgy objektum gyémánt amerika földönkívüli mufon-térkép-észlelés-2014-új világtudat

paranormal.hu