Home Hírek UFO-t fedeztek fel a Bermuda Háromszögben

UFO-t fedeztek fel a Bermuda Háromszögben

2014
0
Megosztás

Egy Darrell Miklos nevű felfedező különös tárgyat talált miután az űrhajós, Gordon Cooper által készített térképet követte. A felfedezést a Discovery Channel fogja közzétenni Cooper Kincse címmel, miután egy ismeretlen objektumot találtak a Cooper által a 60-as években elkészített térképe alapján.A felfedezés a hírhedt Bermuda Háromszög közepének tengerfenekén található.

“Próbáltam hajóroncsokat keresni az egyik Gordon által írt szöveg alapján. Az ábrák különös anomáliákra utaltak, melyek közül feltűnt valami egészen nem odaillő. A felfedezés lesokkolt.” – mondta Miklos.

“Egy olyan alakzatot láttam, amilyet még soha azelőtt. Teljesen eltért a hajóroncstól, túlságosan nagy volt ahhoz. Valami olyan tárgy lehetett, amely teljesen különbözött mindattól amit a természet létre tud hozni.”

A tapasztalt felfedező számos kiálló, karszerű formát is látott, melyek egy meredek tenger alatti sziklából állnak ki.

“Nem tűnnek természetesnek, sem ember alkotta dolgoknak, ilyet még soha nem láttam, pedig több éves felfedezői tapasztalattal rendelkezem. Azonosítottunk már számos hajóroncsot, hajóronc darabot, de ez egyikhez sem hasonlít.” – mondta.

Közelebbről megvizsgálva Gordon Cooper jegyzeteit, az űrhajós arra következtetett, hogy ezen a területen földönkívüli származású tárgy található.

“Minden bizonnyal arra célzott, hogy az a valami nem evilági” – tette hozzá Miklos Darrell.

“Gordon hitt az idegenekben. Hitt abban, hogy látogatók járnak hozzánk és hitt abban és hitt abban, hogy sok olyan tárgy szállt le hoozzánk, melyek más bolygókról érkeztek.”

Digital Spy | paranormal.hu