Home Cikkek UFO-t fotóztak Nagy-Britanniában

UFO-t fotóztak Nagy-Britanniában

4

ufo(1)Az eset ezúttal azért érdekes, mert a képeket egy újság fotósa lőtte. Ráadásul véletlenül. Robb Tibbles, a North Devon Journal fotósa a múlt hétvégén azzal a céllal ment a devoni Fullabrook szélerőműhöz, hogy készítsen néhány képet róla. Néhány nappal később, amikor a gépén a képeket ellenőrizte, észrevette, hogy a turbinákon kívül valami egészen mást is lencsevégre kapott.

A képen, amit a brit fotós három különböző nagyításban is eljuttatott a The Huffington Postnak, jól látható a szürke, ovális UFO. A The Journal, ahol a fotós dolgozik, a felfedezést követően felvette a kapcsolatot a Chivenor’s 22 mentő- és kutatóalakulattal, akik elmondták, a kérdéses időben gyakorlatoztak a környéken, szóval könnyen elképzelhető, hogy a fotós ezt fotózta le.

Csakhogy időközben kiderült, ezen a héten nem csak Tibbles, és nem csak szombaton tapasztalt furcsa jelenségeket. A North Devon Journalt a képek közzététele után többen megkeresték azzal, hogy szokatlan jelenségeknek voltak tanúi. Matt Naughton csütörtökön például furcsa fényeket látott az égen, amitől minden autó kékes fényben játszott.

ufo(1)

A dulvertoni Jacqueline Leighton Boyce szintén írt az újságnak, elmondta, hogy szombaton sötétedéskor különös, éles fényre lett figyelmes, amit filmre is vett. A felvételt eljuttatta az újságnak, amit aztán nyilvánosságra is hoztak. Íme:

The Huffington Post / hir.ma

4 COMMENTS

 1. Mivel a legtöbb észlelés egyszeri és megismételhetetlen dolog! Tudod ha a nagyképűséged helyett néha el is gondolkoznál azon miket írsz, akkor rájönnél arra, hogy mennyire nagy butaságokat hordasz össze! Akik ebből élnek, hogy felvételeket készítenek ritka eseményekről azoknak nagy türelmesnek kell lenniük! Nem fognak sem a te kedvedért, sem mások kedvéért megállni és várni ameddig előszeded a fényképezőgépedet és kamerádat! Amikor már elindítottad és beállítottad a készüléket akkor jól kell vele “célozni is”, hogy elkészíthesd a remekművet! Főleg ha nem álló dolgot filmezel, hanem ami gyorsan halad, azt nagyon nehéz jól elkapni! Na és vannak technikai korlátai is a dolognak! És vannak olyan emberek is, akik egész nap arra várnak, hogy felvehessenek valamit, de nem sikerül nekik mert rosszkor voltak rossz helyen! Érted már miért nehéz jó felvételt készíteni?  

 2. Már megbocsáss, de miért gondolod, hogy nagyképű vagyok, wolfi??
  Szerintem meg neked kellene elgondolkozni, mielőtt butaságokat hordasz össze.
  Ha elolvastad volna a cikket és megértetted volna, akkor tudnád, hogy a fotós a szélturbinákat ment oda fotózni és véletlenül kapta lencsevégre a képen látható valamit.
  Nem arra várt, hogy ufot fotózhasson és így sikerült a kép, hanem ez egy véletlen.
  Nem hibáztatok én senkit, hogy csak egy fénykép sikerült, sőt jó, hogy legalább egy fénykép van.
  De már az is baj, ha sajnálom, hogy nincsen róla videó is?
  Te nem örülnél, ha lenne róla videó is?
  Szerinted nem kár, hogy csak egy fénykép van, nem pedig egy videofelvétel, amin esetleg jobban láthatnánk azt a valamit?
  Úgy érzem nem én vagyok az, aki ok nélkül kötözködik.