Home Cikkek UFO-t láttak az olimpiai megnyitón

UFO-t láttak az olimpiai megnyitón

5

Egy UFO-nak látszó, azonosítatlan repülő tárgy jelent meg Londonban, és nézte végig az olimpiai játékok megnyitóját péntek este.

A 30. Nyári Olimpiai Játékok látványos külsőségek mellett vette kezdetét. A londoni ceremóniát, majd a tűzijátékot több százmillió ember követte figyelemmel a televízión keresztül ? de nemcsak ők, hanem egy ismeretlen, repülő tárgy is kíváncsi volt az eseményekre.

A megnyitóról készült videófelvételen jól látható, amint egy repülő csészealj bal oldalról a pirotechnikai látványosságok közelébe repül, majd stabilan lebeg felette.

A megnyitóról készült videófelvételen jól látható, amint egy repülő csészealj bal oldalról a pirotechnikai látványosságok közelébe repül, majd stabilan lebeg felette.

Az ismeretlen tárgy közepén egy kisebb kupola vagy kidudorodás figyelhető meg, repülését pedig szemmel láthatóan sem az időjárási viszonyok, sem a gravitáció nem befolyásolják. Lassan mozog a levegőben, egyértelműen a tűzijátékot figyeli a magasból ? írja a Huffington Post internetes magazin.

Az olimpiai játékokat léghajók segítségével tudósították a magasból ? a különös objektum azonban nem ennek a cégnek járműve volt.

Nagy-Britanniában mindössze 2 héttel ezelőtt hozták nyilvánosságra a honvédelmi tárca mostanáig titkos UFO-aktáit, benne egy sor bizonyítékkal az idegen civilizációk földi tevékenységéről. A minisztérium volt UFO-ügyi megbízottja akkor azt nyilatkozta: az olimpiai játékok jó alkalom lehet az idegen civilizációknak arra, hogy bemutatkozzanak a milliós közönség előtt.

5 COMMENTS

 1. épp a megnyitó felvételeit vadászom
  a youtube -n elég nehéz…sok a stupid ráér? baromarc 🙁
  találtam egy 4 órást, de innen nem lehet megnézni
  Ha vki megtalálná leg. az els? 2 órát linkelje már be.köszi.
  jó volna leell?n?rizni, hogy tényleg ott van-e a hivatalos felvételeken is.mert ha ezt a kis részletet csak úgy a netr?l szedték le akkor elég kétséges a hitelessége

 2. rögtön az els? képkockától látni hogy az “ufo” háttere (szép nagy szabályos kerek PNG kép)

  T E L J E S E N M Á S Á R N Y A LA T Ú F E K E T E

  azaz egy döbbenetesen primitív hamisítvány……