Home Cikkek UFO-t láttak Denverben (videóval)

UFO-t láttak Denverben (videóval)

0

Az ismeretlen mozgó tárgyat egy profi operatőr is felvette. A szakértő szerint kizárt, hogy repülőgépet vagy madarat rögzített a kamera. A környéken élőket nyugtalanítja az eddig nem azonosított jelenség, ami már többször felbukkant Denver fölött.

Egy amatőr és egy profi videósnak is sikerült rögzítenie egy ismeretlen repülő tárgyat Denverben, amely gyoran cikázott az égen a város egyik sűrűn lakott része felett. A magát megnevezni nem kívánó férfi a helyi televíziós csatornának adta át az általa készített felvételt, és elmesélte hogy az ufónak gondolt tárgy már többször is felbukkant azon a héten, általában dél és egy óra között, majd egy belvárosi részen leszállt.

A csatorna egyik operat?re is készített felvételeket a megadott id?pontban, amelyeken a lassitás után szintén észrevehet? egy ismeretlen repül? objektum. A Huffingtonpost cikke szerint a felvételeket elemz? korábbi pilóta, Steve Cowell is tanácstalan. ?Ez nem repül?gép, nem helikopter, és nem is madár,? nyilatkozta. A mozgó tárgy eredetét tovább vizsgálják. Idén ez már nem az els? ufó észlelés a város felett.