Home Cikkek UFO-t lőtt le az indiai légierő

UFO-t lőtt le az indiai légierő

0

amazing-growthEgy ?ballonra emlékeztető tárgy? sértette meg India légterét az ?azonosítatlan repülő tárgyat? ? az indiai NDTV honlapja szerint lelőtték. Az Indiai Légierő (IAF) cak annyit közölt, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy (unidentified flying object ? ufo) tűnt fel a légvédelmi radarokon. Riadóztatták a légierő Szuhoj 30-as vadászgépeit, amelyek intézkedtek a légtérsértővel szemben.

Az incidens Rádzsasztán szövetségi államban történt, nem messze az indiai-pakisztáni határtól, így az indiai feltételezések sokkal inkább pakisztáni behatolási kísérletnek, mint földönkívüliekkel való találkozásnak tekintik az ügyet, esetleg merényletkísérletnek, amellyel a közelgő indiai nemzeti ünnepet próbálták megzavarni.

Az ismeretlen szerkezetet a vadászgépek az NDTV értesülései szerint gépágyúval lőtték szét. A térség egyik falujába már meg is érkeztek a hadsereg emberei, akik azokat a maradványokat vizsgálják, amelyek a földre hullhattak. Gugdi faluban ugyanis az incidenssel nagyjából egy időben arra panaszkodtak a helyi lakosok, hogy valami furcsa dolgok ? repülőgép-maradványok? ? hullottak házaikra az égből.

F-15_MiG-27Indian-Air-Force-Transport-Pilotsamazing-growth

Globoport