Home Földönkívüliek UFO-technológia visszafejtésén dolgozik a Pentagon

UFO-technológia visszafejtésén dolgozik a Pentagon

0

Nemrégiben az új védelmi törvénytervezetek egy gyorsreagálású csoport bevezetését is előirányozták az UFO jelentések kivizsgálására. Ezek a törvénytervezetek azonban nem csak az UFO-ügyek gyors kivizsgálására szólítanak fel, hanem a az idegen technológia visszafejtésére is.

A javaslatok, amelyek az éves védelmi engedélyezési törvényjavaslat szövegében szerepelnek, hírszerzési szakértőkből álló csoportok felállítását vázolják fel, amelyeket a katonai UFO-észlelések kivizsgálására hívnának ki.

Az ilyen vizsgálatok magukban foglalják a találkozással kapcsolatos adatok gyűjtését és elemzését, valamint az észleléssel kapcsolatban talált anyagok visszaszerzését.

A törvényjavaslat ennél is tovább megy, és előírja, hogy a Pentagon tisztviselőinek a tudományos közösséggel is együtt kell működniük, hogy megértsenek minden olyan objektumot, amely meghaladja a “tudomány vagy technológia ismert állását”.

Még az is tervben van, hogy minden ilyen fejlett tulajdonságot és teljesítményt szándékoznak megismételni, visszafejtés által.

“Nemzetbiztonsági érdekeink védelme azt jelenti, hogy tudnunk kell, ki és mi repül az amerikai légtérben” – mondta Ruben Gallego képviselő.

“Jelenleg az UAP-k nyomon követésére és azonosítására szolgáló rendszerünk szétszórtan működik a Védelmi Minisztériumban és a szövetségi kormányzat más minisztériumaiban és ügynökségeiben.”