Home Cikkek UFO technológiát alkalmaznak Afganisztánban? – MEGCÁFOLVA

UFO technológiát alkalmaznak Afganisztánban? – MEGCÁFOLVA

6

ufo_afganistanAz afganisztáni Aszadábádban egy olyan videót készítettek, melyen egy ismeretlen technológiával készült repülő objektum megtámadja a tálib tábort.

A napokban nyilvánosság elé került videón látható, amint a tárgyból fények villannak fel, majd ezt követően robbanások sorozata történik, majd hatalmas füst szabadul fel, amelyben egy időre eltűnik az UFO.

A videómegosztó kommentelőit megosztja a videó. Vannak, akik szerint valódi UFO-t látunk, vannak olyanok, akik szerint földönkívüli technológiával kifejlesztett harci gépet láthatunk, amely nem más, mint a TR-3B, melyet egyes elméletek szerint valójában nem is emberek vezetnek. Olyanok is akadnak, akik szerint a videó átverés.

Tény azonban, hogy a háromszög alakú UFO-k száma jelentősen megnövekedett az utóbbi években és egyre nagyobb a gyanú arra, hogy Amerika tud ezek létezéséről és birtokol is ilyen járműveket, melyek semmiképp sem földi eredetű technológiával lettek legyártva ha csak megnézzük ezt a videót is.

FRISSÍTÉS:

Sajnos kiderült, hogy egy becsapós videóról van szó. Itt az eredeti felvétel:

http://www.youtube.com/watch?v=kzlSSmRx8Rc

paranormal.hu

6 COMMENTS

  1. Ez mind király. BUT mégis mi támasztja alá, hogy nem ez a friss videó az amit megvágtak és kitörölték róla a repülőt és a lövést?
    Egy videó ami így utólag a semmiből bukkan fel “megcáfolva” címszó alatt az amit a legkevésbé hiszek el. Természetes, hogy vannak csoportok, akik nem akarják, hogy nyilvánosságra kerüljön egy ilyen gép léte. Így inkább hiszek annak az először kiszivárgott amatőr felvételnek.

  2. Én úgy vagyok vele, hogy ha az eredeti videó a hamisítvány hogy ezzel egy új szuper harci gépet védjenek vele ami erősen hajaz egy ufóra akkor az helyett, hogy utólag manipulálják a felvételt inkább oda se küldenék fényes nappal olyan helyszínre ahol lencsevégre lehet kapni 😀 A véleményem, hogy egy vicces kedvű gyökér akart újabb “harci ufó” baromságot lenyomni az erre fogékonyabbak torkán.

  3. “Around dawn on April 14, 1561, residents of Nuremberg saw what they described as an aerial battle, followed by the appearance of a large black triangular object and then a large crash outside of the city. According to witnesses, there were hundreds of spheres, cylinders and other odd-shaped objects that moved erratically overhead.+

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f1/Himmelserscheinung_%C3%BCber_N%C3%BCrnberg_vom_14._April_1561.jpg