Home Hírek Ufókkal való találkozások, elrablások egész más megközelítésből! ? videó

Ufókkal való találkozások, elrablások egész más megközelítésből! ? videó

1286
25
Megosztás

17kor9hyctm2wjpgVannak-e földönkívüliek, vagy sem? Az emberek által tapasztalt UFO észlelések, csak a saját képzelgéseink, vagy egy újabb módszerrel akarják a szőnyeg alá söpörni az emberek átéléseit?

A kérdésre talán ezen a földön nem valószínű, hogy választ fogunk kapni. Az UFO jelenségekkel és azok magyarázatával valószínű, hogy a háttérben meghúzódó fel-feltörő búvó patak, maga a háttérhatalom próbálja elterelni a valóságról a figyelmet.

Joe Jordan immár huszadik esztendeje foglalkozik UFO jelenségek tanulmányozásával. A másfélórás feliratos videót a témakörben érdekelteknek mindenképpen érdemes végignézni, hiszen valószínű, hogy talán választ kaphatunk arra, hogy kik is valójában az idegenek.

1655907_815307851829015_1169761199_n

A lényeg mindösszesen az, hogy az ember rendkívül fogékony a titokzatos dolgokra, amelyek megmozgatják fantáziáját.

Nos, megnézhetjük a videót és a következtetést levonhatjuk a valósággal kapcsolatban? A választ mindenkire rábízzuk.

hir.ma

25 COMMENTS

 1. Megéztem. Érdekes volt egészen addig, amig nem ment át vallásos irányba az egész. Egyértelmű számomra, hogy a keresztények kitalációjáról van szó, hogy választ adjanak a hiveiknek az UFO jelenségekre. Ha a valódi eltérités kutatók mint Budd Hopkins, vagy John Mack vagy akár David Jacobs valóban találkoztak volna ilyen esetekkel, akkor biztos nem csoport terápiákat tartottak volna évtizedeken keresztül, hanem elmondták volna azoknak a szerencsétlen áldozatoknak, hogy kell megállitani a jelenséget. Elképesztő miket kitalálnak a keresztények. Ez tényleg negyedik tipusu megtévesztés a javából.

 2. Akkor ezek szerint ha bármi próblémánk adódik, elég Jézus nevét kimondani és a probléma máris szertefoszlik. Vagy Jézus csak akkor segit egyből ha “démonok” támadnak ránk :)??? Szánalmasak, de ez csak az én vélemények mindenki döntse el maga kinek hisz.

 3. Az előttem szólók szerint,ez csak kamu. Még igazuk is lehet, mert a hullámot igen sokan akarják meglovagolni,de csak keveseknek adatik meg,hogy ezt meg is tegyék. Azt is megértem,hogy akik elbuknak a hülyeség kántálása közben,bárgyú mosollyal nézik,ha valaki mégis feljut a csúcsra. Jézus segít, de ki kell érdemelni.   – egy démonra nem támad egy másik démon,ugyan miért tenné.Elég,hogy ember embernek farkasa – Mert semmi nem történik ok nélkül. Annak is megvolt az oka amiért ezt ide büfizted,legfeljebb nem tudjuk az okát. Szánalmas,aki mások hitén csörtet át sáros bakanccsal,és a  tiszta szobát még hírből sem ismeri,pedig oda csak tiszta cipővel,vagy meztill láb léphetünk be.

  • Már megbocsáss! Itt saját tapasztalataidról írsz. Márpedig a tapasztalat azt jelenti hogy személyes kontaktus nem pedig hallás vagy olvasás.
   Írod hogy az emberek, akikhez járnak, nemigen emlékeznek rájuk mivel igyekeznek törölni látogatásaik emlékét. Ez rendben is lenne. Csak az a probléma hogy ilyen “faj” nem létezik. Ha valami támpontot tudnál adni,hol olvastad, vagy egy linket feldobni, talán lenne egy támpont…Arra csak emlékszel hogy kb minek a kapcsán olvastad, esetleg hogy újra megtaláld és megoszd mert így eléggé hiteltelen, viszont ahol olvastad ,kérdés hogy az is hiteles e amit nehezen tudnék elhinni..

 4. Nos…most arról ejtek szót….megtapasztalásaimból….amikről sokan nem mertek beszélni senkinek…sőt el sem meritek hinni azt amire elmétek emlékszik….Van egy faj…aki szerződésben áll a Földdel….s a Föld engedi….hogy a rajta élő embereket…ez a Faj..olykor látogassa…gyógyítsa…JAVÍTGASSA! A faj neve HROKÁK, egy távoli mégis a Földhöz egész közel lévő , de csillagászok által nem észlelhető helyen található, rejtett üzemmódban épp azért, hogy ne firtassák létükeg az emberi kutatók. A HROKÁK külsőre általában olyan alakot öltenek mint amit a filmekben is láthatsz ….nagy sötét szem szürkés külső…de ez egy ruha rajtuk… elég rémisztő lenne ha emlékeiben az ember látná..aki elbírja annak megmutatják igazi formájukat…. nagyjából külsőre az Alien lényeihez hasonlít testük , a fejük nem olyan brutális inkább szelídebb…mint egy szimpla dinoszaurusznak…. De ez nem is számít, hisz általában az emberek akikhez járnak…nem nagyon emlékeznek rájuk…..mert igyekeznek törölni látogatásaikat.Erről tudnátok nekem írni????????????

  • Üdv Judit! Én személy szerint még soha nem hallottam a “HROKÁK”-ról, de nagyon érdekelne.. Esetleg valami olvasmány is van ezzel a témával kapcsolatban??

   Ha valaki esetleg hallott ilyesmit, ossza meg legyenszives! Mindenesetre elég furán hangzik..

   • Szerződésben állnak a Földdel? Tudtommal, azok a földönkívüli lények, akik szerződésben állnak a Földdel, ők a Zéta Reticuli kis szürke lényei. Birodalmuk a “Domain”. 39  fényévnyire van a Földtől. 
    Tényleg egy ruha rajtuk, ami van rajtuk. Egy afféle “kezeslábas”-szerűség. Amúgy a bőrük színe valójában fehér. És zsírszövet-szerű érzés  a tapintása. 
    1954 óta állnak szerződésben a Földdel. (Eisenhower amerikai elnök kötötte a Föld részéről a szerződést.) 
     
     

 5. Ne keverjük össze a hitet a vallásokkal. A hit az egy nagyon személyes dolog. A szervezett vallásokat valóban gyűlölöm, mert félelmet keltenek az emberekben és gyűlöletet, és ebben a kereszténység a király. Minden vallás arra szolgál, hogy kihasználja a kevés ömbizalommal élő embereket, és rákényszeriti őket, hogy kérdések, feltételek nélkül vakon higgyenek az eszméiknek mindenféle nyitottság nélkül, közbe a a vallási vezetők meg jól meggazdagodnak a hiveiken. Szerintem épp forditva van nem az UFO jelenségnek van vallási vonatkozása, hanem forditva. A földönkivüliek évezredek óta látogatják a földet és az őseink nyugottan hihették őket isteneknek, vagyis innen származik minden vallás alapja. Ajánlom mindenkinek aki nem ismeri az Ősi idegenek cimű dolkumentumfilm sorozatot, na ott aztán vannak érdekes dolgok, és igazi bizonyitékokat mutatnak be, nemcsak vallásos prédikációt. Ennek a filmnek a végén már úgy éreztem magam, mintha egy templomba ülnék :). Szóval én annak a hive vagyok, hogy mindenki találja meg a saját hitét, ami csak az övé, és ne fogadja el vakon egy vallás tanait sem. Nem akarok megbántani senkit, csak őszintén elmondom a véleményem mint mindig.

 6. Amúgy mint már sokszor elmondtam, itt a paranormal.hu-n, az elrablás jelenség számomra tény, de én maradok a földönkivüli teóriánál és nem térek meg a “démonokhoz” :).

 7. Az a legnagyobb probléma ezzel az előadással, hogy ostoba módon belekeverik a vallást. Olyan mintha egy keresztény propaganda filmet néznék. A keresztények-akik azt hiszik, hogy 6000 éves a világ, hogy isten a több milliárd galaxis több milliárd naprendszerének bolygói közül csak ezen teremtett életet-egyszerű démonokká degradálják a földönkívülieket és azt hiszik, hogy a csészealjaikkal felrepültek a pokolból, mert olyan szemellenzősek, hogy csak ez fér bele az ostoba vallásos világnézetükbe. Számomra ez az előadás abszolút hiteltelen mert mondani sok mindent lehet de az elhangzottakból semmi sem nyert bizonyítást. Erőszakos vallási propagandából meg nem kérek.

  • Gery222!
   Pont erről beszélek én is. Örülök, hogy van aki egyetért velem. Valamit ki kellett találjanak a hiveinek, hogy megmagyarázzák az UFO jelenséget. Durva, hogy még a MUFON-hoz is beépültek és manipulálni akarnak mindenkit. Ha ilyenek nevezik magukat UFO kutatóknak, akkor várhatjuk, hogy a konzervativ tudomány elfogadja az UFO-k létezését és földönkivüli eredetét.
    

 8. Üdv Mindenkinek!
  Már régebb óta látogatom ezt a weboldalt,de csak most regisztráltam.Megnéztem én is ezt a videót és abszolút egyetértek az előttem hozzászóló Gery222-vel és Mulder87-tel.Számomra ez az egész egy keresztény félremagyarázásnak tűnt.Egyébként az elején azt mondta,hogy hagynak időt a kérdésekre is de abból sajna nem láttunk semmit.Kiváncsi lettem volna milyen kérdéseket tesz fel a közönség(már ha volt egyáltalán)

 9. Szerintem aki még nem nézte meg ezt a filmet, az ne hagyja ki! Az előadás címe is sokat sejtető! Nem az a szokásos félelmet gerjesztő tv film, sokkoló effektekkel, képekkel, hangokkal, mint a többi ilyen témával foglakozó negatív műsor, hanem ez egy valódi spirituális ufókutatásról szóló előadásról készült film! Nehéz ezekről a dolgokról nyíltan beszélni, mert eléggé ellent mond sok manapság dogmává vált nézettel!
  Ezt a videót minden a téma iránt bizonytalan embernek csak ajánlani tudom! Mindenkinek aki már megtapasztalta az ufóelrablást, és azoknak is akik esetleg majd meg fogják tapasztalni! Itt a nagyszájúakra gondoltam akik egyből támadták a filmet!
  Valószínűleg fogalmuk sincsen nekik mi történik ilyenkor ezekkel az emberekkel! A szabad véleménynyilvánítás nem jelenti azt, hogy igazuk is van azoknak akik nem hisznek a kereszténységben (ami persze az állításukkal ellentétben nem 6000 éves, de ebbe most ne menjünk bele) és persze Jézusban!
  Jézus tanításai ma is örök életűek! Az Ő nevében lehet védelmet kérni a gonosz érzelmek nélküli lények ellen, mint akiket a szakirodalom az ufóelrablások lényeivel azonosít, és ez vonatkozik természetesen az ufóelrablások megelőzésére is! Leírhattam volna ezt tudományosabban is, csak úgy szerintem a legtöbben egy kukkot sem értettek volna belőle!

 10. Azt én se állitottam, hogy Jézus nem létezett, de szerintem nem isten fia volt, sokkal inkább egy hibrid lény. Emlékezzünk csak a születésekor feltünt “betlehemi csillagra” ami számomra egyértelműen UFO volt. De mind ez csak az én szubjektiv állaspontom Jézussal kapcsolatban, korántsem tény.