csütörtök, március 22, 2018
Home Cikkek Ufonauta a kórházban

Ufonauta a kórházban

275
0
Megosztás

Ez a történet a nővéremmel esett meg, aki gyerekkorában fertőző májgyulladással kórházban feküdt. Már fiatalabb korunkban többször elmesélte, pedig akkoriban még nem is hallottunk ufókról, az ufó kifejezés még nem volt olyan elterjedt. Tehát nem kitalált történet. Íme a sztori az ő szavaival:

Kicsi gyerek voltam, amikor bevittek a kórházba, csak arra emlékszem, hogy két sor ágy állt egymással szemben, és én az ablakkal szembeni ágyak egyikén feküdtem. Az ablakon rács volt, mert a fertőző osztályon feküdtem, és ott nem lehetett se ablakot nyitni bentről, sem pedig kimászni az ablakon. Csak arra emlékszem, hogy valamiért felébredtem éjszaka, és az egyik ablaknégyszög világosabb volt, mint a többi. Akkor még nem tudtam, hogy ennek jelentősége van, csak később gondoltam utána. Egyszer csak megjelent egy lény: úgy ugrott be a kórterembe, mint egy állat, négy lábra érkezett, de utána felegyenesedett. A szeme mintha világított volna. Nem láttam semmit, mert sötét volt, csak az ablakból jött a fény, és az világította meg ezt az árnyalakot hátulról. Körbement az ágyak során, és végül megállt előttem, de hátulról jött ez a fény, és nem láttam semmi mást, csak a körvonalát és a két szemét, ami valami miatt világított vagy világosabb volt, és a két kezét, ami a teste előtt volt, és valami olyasmit tartott, amit ma számítógépes klaviatúrának neveznénk (vagy inkább mobiltelefonnak?), de az is világított, illetve LED-diódák villogtak rajta. A lény ujjai – nem láttam, hány ujja volt – ezen a klaviatúrán mozogtak. Nem tudtam róla levenni a szememet, és behunyni sem tudtam, csak arra emlékszem, hogy rettentő sokáig rámeredtem. Ő ezeken a billentyűkön mozgatta a kezét, és folyton rám nézett. Aztán valami történhetett. Vagy levettem róla a szemem, vagy ő hagyta abba a rám nézést, nem tudom, de egyszer csak nem volt már ott. Nem ment ki az ablakon, csak egyszerűen eltűnt a fény a háta mögül, nem mozgott a keze, eltűnt a világító klaviatúra is, majd nyoma veszett. Utána egy szünet van az emlékezetemben, csak arra emlékszem, hogy két kézzel megfogtam a takarómat, az államig húztam és rettentően remegtem. Ennyi a történet.

zetas

Utána még elbeszélgettünk a nővéremmel az álmokról. Álom az, amiből a legjobb felébredni, mondja ő, és ebből kiderül, mennyire meghatározó élmény volt ez neki, rányomta bélyegét az egész életére. Ha valaki erre azt mondja hogy ez csak álom volt, vagy képzelődés, esetleg egyszerűen csak elment valaki az ablak előtt, annak nincs igaza. Álmok nem válnak egy egész életet meghatározó élménnyé! Vagy igen? Akkor az álom: valóság! Mert ami kihat az életünkre, az valóság! Aztán még azt is mondta a nővérem, lehet hogy a lény mégis négykézlábra ereszkedett, és kiment az ablakon. De ne kérdezzek többet erről, mert aludni szeretne. Itt nyilván kényes ponthoz érkeztünk, amire nem tud vagy nem akar emlékezni. A lény azért tűnt el hirtelen, mert megzavarták. Vajon mi történt volna, ha nem zavarják meg? Erről két dolog jut az eszembe: a “kakukkok” és a “fészkébe visszatett fióka” szindróma. Ez utóbbi lényege az, hogy ha az ember visszateszi a fészkébe a kiesett fiókát, az anyamadár újra kilöki a fészekből, mert megérzi rajta az emberszagot.

3

Vannak emberek, akik magukon hordozzák az idegen érintés nyomát. Ezek az emberek valahogy képtelenek beilleszkedni az emberi társadalomba. Párkapcsolataik zátonyra futnak, társuk egyszerűen megérzi rajtuk az “idegen szagát” és otthagyja őket. Az is lehet, hogy ők maguk válnak emberkerülővé, pont azért, mert érzik, hogy elűzik maguktól az embereket. Az ilyenek jobban vonzódnak az állatokhoz, mint az emberekhez. Aztán az is lehet, hogy valahogy mégis beilleszkednek a társadalomba, ügyesen álcázzák magukat, de valahol ott ketyeg bennük az időzített bomba. És az is lehet, hogy ők maguk is idegenek, mert például az anya testébe beültetett embriókból fejlődtek ki! Ők a “kakukkok”. A régiek őket hívták cseregyereknek. Az idegen érintése: az ördög érintése! Az ördög stigmákkal jelöli meg azokat akiket kiválaszt magának, és valóban, az idegenek vizsgálatai után rejtélyes sebek, nyomok, háromszögek és más alakzatok jelennek meg a test különböző pontjain! A sokkal fogékonyabb, érzékenyebb és éberebb középkori emberek azonnal kiszúrták az ilyeneket, és ebből lettek a boszorkányüldözések! Nem véletlen, mert a “megbabrált” emberek sokszor rendkívüli képességekre tesznek szert, például tudnak gyógyítani, vagy távolról tárgyakat mozgatni. Én magam is ilyen idegennek érzem magam, és úgy érzem, hogy valami rémületes üzenetet hoztam a Föld számára. De lehet, hogy egyszerűen csak egy magasztos és nagyszerű üzenet ez. Elképzelhető, hogy a szabadulás, a menekülés záloga. Menekülés, de mi elől? Hát a technocivilizáció pusztításai elől! Az ózonlyuk és a környezetszennyezés elől, a világháborúk és a terrorizmus dögvésze elől! Még mindig nem kizárt, hogy az idegenek azért vannak itt, hogy megmentsenek minket önmagunktól! Sajnos ez a belém zárt üzenet elveszett. Negyvenhat éve próbálom rekonstruálni. Eddig minden beigazolódott, amit a matematikáról meg a fizikáról előre láttam. Talán a regressziós hipnózis segítene. Akkor olyan ismeretek kerülnének felszínre, amik forradalmasítanák a tudományt. Az idegenek mindent megtettek értünk. Nem rajtuk múlt, hogy korunk vezető tudósai mindmáig süketek és elzárkóznak!

Megjelent: az Ufómagazin 2003. májusi számában.

Megjegyzésem a cikkel kapcsolatban: nemcsak a nővérem élt át különös találkozást, hanem az apám is, valamikor a negyvenes években, ő azt mesélte hogy egyszer a szekrényből erős zöld fény csapott ki. Az anyám is mesélt különös álmokról. Lehet hogy az egész családomat figyelik már évtizedek óta, generációkon át! A nagymamám azt mondta, hogy egyszer még amikor kisgyerek voltam, két idegen jött és el akart engem vinni, azt mondták, hogy vidékre vinnének. Nocsak, Men in Black? A belémzárt üzenet egy részét már sikerült dekódolni, erről szól az egész Kvadromatika. De nagyon töredékes még ez a megfejtés, és még sok évig eltart, mire sikerül az egész üzenetet visszagombolyítani. De reménykedek abban, hogy egyszer majd sikerülni fog. És akkor valóban gazdagodni fog a tudomány és a világ!