Home Cikkek UFO-t látott a Holdon az amerikai űrhajós

UFO-t látott a Holdon az amerikai űrhajós

589
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

Döbbenetes titkot árult el a legendás Apollo 11 ?rhajó legénységének egyik tagja, Buzz Aldrin. Az egykori asztronauta ugyanis azt állítja: 1969-ben, a Holdon UFO-kat látott.

Könyvet írt Buzz Aldrin, az Apollo 11 ?rhajósa Visszatérés a Földre címmel. Az egykori asztronauta 1969-ben érkezett a Holdra két társával, Neil Amstronggal és Michael Collins-szal. Aldrin, aki a második ember volt, aki a Holdra lépett, szerint a NASA sok mindent eltitkolt a vállalkozással kapcsolatban. Többek között azt is, hogy a három asztronauta idegen lényeket látott a Holdon.


– Ne kis zöld élôlényekre gondoljanak, de mindenképpen idegenek voltak ? mondta a legendás ?rhajós.

– Egy kalapszer? valamit láttunk, ami félelmetes sebességgel kôrözött körülöttünk. Egy az egyben olyan volt, mint, ahogyan a repülô csészealjat napjainkban leírjuk. Ráadásul nem csak ez volt az egyetlen ilyen élményünk. Amikor Neil a Holdra lépett, egyértelm?en látta, hogy két élôlény a közelben figyeli és rejtôzködik. Késôbb én is láttam. Hatalmasak voltak és félelmetesek.
Aldrin és társai soha nem mesélhették el felfedezésüket, hiszen a NASA utasította ôket, hogy tegyenek lakatot a szájukra.

– A NASA attól tartott, hogy ha a titokra fény derül, tömeghisztéria tör ki. Talán igazuk is volt. Ám mostanra az emberiség van annyira fejlett és befogadóképes, hogy megtudja: igenis vannak UFO-k, és mi láttuk ôket!