Home Földönkívüliek Új amerikai haditengerészeti UFO-felvételek szivárogtak ki

Új amerikai haditengerészeti UFO-felvételek szivárogtak ki

0

Nemrég került fel az internetre egy eddig nem látott videó egy azonosítatlan tárgyról, amelyet az amerikai haditengerészet rögzített. A Jeremy Corbell dokumentumfilm rendező által megszerzett és közzétett felvételen állítólag egy UAP (azonosítatlan légi jelenség) látható, amelyet Kalifornia partjainál rögzítettek 2019-ben.

Magát a videót az amerikai haditengerészet egyik vegyes feladatokat ellátó hajója fel, a USS Omaha haditengerészeti információs központban tárolták, majd később a Pentagon azonosítatlan légi jelenségekért felelős munkacsoportja (Unidentified Aerial Phenomena Task Force) megvizsgálta.

A felvételen egy gömb alakú tárgy látható, amely a levegőben manőverezik, mielőtt az óceánba zuhan. Hasonlít az amerikai haditengerészet személyzete által rögzített korábbi videókra, amelyek az elmúlt években kerültek elő.

“Amit látunk, az több különböző dolog.” – mondta Christopher Mellon, az Egyesült Államok korábbi védelmi tisztviselője az évek során észlelt különböző objektumokról.

“Néha egy 25 méter magasan repülő objektumot látunk, amely képes hiperszonikus sebességgel haladni, és látszólag pályára állni, vagy 25000 méter magasságból zuhanni”.

Miről lehet szó? Idegen látogatókról, valamilyen fejlett, ember alkotta technológiáról vagy valami egészen másról? A válaszok keresése folytatódik.

Fotó: Jeremy Corbell