Home Kriptozoológia Új felvételt közöltek a Loch Nessi szörnyről

Új felvételt közöltek a Loch Nessi szörnyről

0

Egy kenus, aki nemrég Skócia híres tavát látogatta meg, valami szokatlan dolgot filmezett le a part közelében. A felvételt, amelyen egy jól kivehető, Nessie-szerű alakzat mozog a víz alatt, drónkamerával rögzítette az 54 éves Richard Mavor, aki a hónap elején részt vett a Great Glen Canoe Challenge elnevezésű versenyen, hogy pénzt gyűjtsön az Alzheimer-kór kutatására.

Ahogy az sok megmagyarázhatatlan jelenségről készült videónál lenni szokott, Mavor a felvételek készítésekor nem vett észre semmi szokatlant, és csak akkor vette észre a rendellenes jelenséget, amikor utólag visszanézte a felvételeket.

“Nem tudtam elhinni” – mondta a Daily Recordnak.

“Többször is vissza kellett tekernem a felvételt, és azóta is többször megnéztem. Nem tudom, mi lehet, de az biztos, hogy ugyanolyan alakja van, mint a Nessie-ről korábban észlelteknek”.

“Nem volt benne uszadékfa vagy bármi ilyesmi, szóval ki tudja.”

Maga a felvétel valójában elég lenyűgöző, és egyértelműen mutat valamit a vízben, azonban továbbra sem világos, hogy pontosan mi is az.

Néhány közösségi média felhasználó szerint Mavor állításai ellenére a videón mégiscsak a part felé tartó uszadékfa látható. Azt is felvetették, hogy csupán CGI segítségével készített átverésről lehet szó.

A videót itt lehet megtekinteni.

Fotó: Richard Outdoors