Home Hírek Új jelentést adott ki a Pentagon egy 2004-es UFO észlelésről

Új jelentést adott ki a Pentagon egy 2004-es UFO észlelésről

1043
0
Megosztás

Egy új jelentés részletesebben beszámol egy 2004-es esetről, ahol két vadászgép egy különös tárgyat üldözött.

A találkozás, melyet tavaly hoztak először nyilvánosságra, Kalifornia partjainál történt.

“Semmihez sem fogható amit valaha láttam” – mondta David Fravor, nyugalmazott haditengerészeti pilóta, aki az egyik elfogó vadászgépet vezette aznap. “Az egyik percben itt, a másikban sehol.”

A 13 oldalas dokumentumot egy las vegasi nyomozócsoport szerezte meg, melynek a vezetője George Knapp. A dokumentum az eset elejétől a végéig beszámol, de tartalmaz kiegészítő információkat is.

A dokumentum az UFO-ra úgy hivatkozik, mint Szokatlan Légi Jármű – Anomalous Aerial Vehicle (AAV)’. Leírást találhatunk arról, hogyan ereszkedett le 60.000 lábról 50 lábra másodpercek alatt. A tárgy rövid ideig a radaron is látható volt, majd nagy sebességgel és villámgyors fordulással elillant.

Az UFO-t három különböző időpontokban is észlelték. Mielőtt a vadászgépek bemérték volna,  az észlelések szerint lenyűgöző gyorsulási, aerodinamikai és meghajtási képességekkel rendelkezett és feltételezhetően rendelkezett álcázó képességgel is, melynek során az emberi szem számára láthatatlanná vált.

A jelentés szerint a titokzatos jármű képes volt a tenger alá is merülni úgy, hogy a legfejlettebb műszerekkel sem tudták meghatározni a jelenlétét.

“Nyilvánvaló, hogy valami volt odafenn és komolyan vették a harci gépek” – olvasható a jelentésben.

Las Vegas Now | paranormal.hu