Home Kriptozoológia Új szintre lép a Loch Nessi szörny keresése

Új szintre lép a Loch Nessi szörny keresése

0

Dave Fishwick, más néven kriptozoológus bejelentett egy 25000 fontos jutalmat, hogy érdeklődést és várakozást keltsen az újonnan tervezett Loch Ness Centre iránt. A tervek szerint egy központ fog megnyílni a nagyközönség előtt, hogy értékes háttérinformációkkal szolgáljon a Loch Nessie szörny keresésében. A Loch Ness Centre egy 500 millió éves történelmi utazásra kalauzolja majd a látogatókat, megvilágítva a legendás lénnyel kapcsolatos tudományos kutatásokat és valós történeteket. A vendégeknek lehetőségük lesz arra, hogy részesei legyenek a keresésnek, és megismerjék azokat a történelmi személyeket, akik részt vettek a Loch Ness-i szörny felkutatásában.

A jutalom a Nessie-vadászok és a szkeptikusok körében egyaránt nagy port kavart, mivel a Loch Ness-i szörny legendája továbbra is világszerte megragadja az emberek fantáziáját. Miközben a látogatók majd felfedezik a központot, és újonnan szerzett ismeretekkel felvértezve elmerészkednek magához az ikonikus Lochhoz, Dave Fishwick nagylelkű jutalma további ösztönzést jelent azok számára, akik abban reménykednek, hogy szilárd bizonyítékot szerezhetnek a rejtélyes lény létezéséről.

A régi Drumnadrochit Hotelnél történt első Nessie-észlelés évfordulója miatt a Loch Ness Centre megnyitása nem is lehetne jobban időzítve. A központ mindenkit arra buzdít, hogy keressen tovább. A Loch Ness-i szörny rejtélye továbbra is izgalmas – most talán izgalmasabb is mint valaha -, ami által új szintre lép a mitikus lény keresése.

Fotó: Pixabay / GregMontani