Home Cikkek Új üzenet a Georgiai Kötömbökön

Új üzenet a Georgiai Kötömbökön

1

gg1Bizonyára sokak számára jól ismert Amerika talán legbizarrabb építménye, a Georgia Guidestones, vagy Georgia Útmutató Kövek. A nyolc nyelven íródott vésett monolitok üzeneteket tartalmaznak a jövő emberiségének, mintegy útmutatásként, hogy milyen életnek kellene lennie a Föld bolygón.

Amennyire rejtélyes volt korábban az, hogy kik és milyen célból készíttették az, most legalább annyira érdekes, hogy egy kocka formájú kővel egészítették ki az angol felirat oldalán az építményt.

A kocka egyik felén a 20-as számot, másikon a 14-es számot vésték bele készítői. Korábban készült felvételeken jól látszik, hogy a kocka akkor még nem volt a helyén. Tehát úgy tűnik, hogy azt a közelmúltban illesztették a helyére.

Egy 2008-as videofelvételen a kocka kijelölt helye látható.

Egy 2012-es felvételen a hiányzó darab látszik a kő jobb felső sarkában.

A legújabb felvételen pedig a 20 14 vésettel ellátott kocka látható már a helyére illesztve: a pár napja készült videofelvételen pedig az is jól látszik, hogy a területet biztonsági kamerák figyelik éjjel-nappal.

A kivésett gránitdarabról állítólag mindössze annyit lehet tudni, hogy egy alabamai férfi “lopta el” 2009 szeptember 11-én két másik társával együtt, de hogy miért tették, arra nem derült fény. A helyi rendőrség beszámolója szerint a kivésett darabot egyszer már visszatették a helyére.

Végül, de nem utolsósorban lássuk, milyen üzenetek olvashatók a rejtélyes építményen:

  • Az emberiség létszámát 500.000.000 fő alatt kell tartani, a természeti egyensúly folyamatos fenntartásának érdekében.
  • A szaporodást bölcsen kell irányítani, segítsétek elő a test edzését és a sokféleséget.
  • Egységesítsétek az emberiséget egy új, élő nyelvvel.
  • Ésszerűen kezeljétek a szenvedélyt, a hitet és hagyományokat ? minden dologban legyetek mérsékeltek
  • Oltalmazd a népet és nemzeteket igazságos törvényekkel és helyesen mérlegelő törvényszékkel.
  • A nemzetek dönthessenek saját ügyeikben, a nemzetközi vitákat egy világbíróság előtt oldják meg.
  • Kerüljétek el a pitiáner törvényeket és a hasztalan hivatalnokokat.
  • Egyensúlyba kell hozni az egyéni jogokat és a szociális elkötelezettségeket.
  • Értékeld az igazságot, a szépséget, keresd a harmóniát a végtelennel.
  • Ne légy a föld rákfenéje – Hagyj életteret a természetnek – Hagyj életteret a természetnek.

Ha a köveken lévő pontokat jóslatként értelmezzük, akkor nem szabad elvetnünk azt az állítást sem, hogy minden jóslat felülírható. Egy interntes kommentelő eképpen fogalmaz a kövekkel kapcsolatban:

Minden jóslat felülírható. És felül is van írva folyamatosan, hiba is vésik azt kőbe bárhol, bármikor. Az ébredés, a megvilágosodás már olyan mértékű hogy a hatalom voltaképp teljesen tehetetlen. Az emberek tömegei már nem vesznek részt az emberirtásokban, semmilyenben sem. Mivel a világ-uralmista réteg és siserehada lelki és szellemi szinten nem kíván a precessziós korszak-váltási követelményeknek – a voltaképpeni szeretetelvűen “senkivé”-válásnak – megfelelni már nem sok esélye maradt. A prolongáltan alacsony belső rezgése miatt már csak “áldozatként” menekülhetne meg az un. precessziós vég-elszámolásnál. Oly módon hogy az általa “programozott” antikrisztusi apokaliptikus armageddonban fizikailag megsemmisül.

Miután Obama alkalmatlan volt erre a szerepre most “rossz”-Putyinnal próbálkoznak. A terv az hogy ő állna elvileg az elégedetlen tömegek, a BRICS, az “ébredők” élén és iktatná ki a 6alomból az eddigi usraeli, angolszász, vatikáni, máltai, masonic-illuminati stb. vonalat. Putyin láthatóan nem nagyon lelkesedik ezért a szerepért és persze nem is egy “csodákra” képes szakrális személy.

Ez egyébként kettős haszonnal járna a jelenlegi “VIP-es valakik, az elit” számára. Egyrészt – a fizikai “áldozati” szerepkörben – feltámadhatnának akár az aranykorra is, másrészt a potenciális ellenfeleik – mivel voltaképp gyilkosságot követtek el ellenük – végleg a “pokolra” jutnának. Azaz Egy-Én-i lélek és szellem-tudati szinten megszűnnének létezni nem csak univerzumi hanem földi körforgási szinten is. Ez azonban – előre láthatóan – mégsem így lesz, bár ez a biblikus “Jelenések Könyve” szerinti forgatókönyv is. Nem fognak tudni “feltámadó áldozati báránnyá” válni a “gonosz” hatalmasok mert az emberek már senkit sem hajlandóak megölni. Nem csak a már magasabb belső rezgésük miatt, hanem mert pontosan tudják, érzik hogy éppen ezt kívánnák tőlük. Méghozzá azok akik voltaképpen a vesztüket akaró halálos ellenségeik.

 

ujvilagtudat / youtube